luni, 25 noiembrie 2013

De la dedicații de la borfașul PDL Mureș pentru Claudiu Maior, de 1,7 milioane de euro din bani proștilor de târgumureșeni furați de cancerul portocaliu, la dedicațiile pentru aducerea lui Mutu sau a lui Chivu!



De la dedicații de la borfașul PDL Mureș pentru Claudiu Maior, de 1,7 milioane de euro din bani proștilor de târgumureșeni furați de cancerul portocaliu, la dedicațiile pentru aducerea lui Mutu sau a lui  Chivu!
Acum 3 luni se indigna maestrul Tolontan că porcul și porcii lui Dorin Florea dedicau 1,7 milioane de euro din primărie pentru gășcarul de partid și subordonat Maior, precum și 700.000 de euro pentru Țerbea, din fericire cu pedeapsa divină după dedicația porcului prietenos după ce a crăpat cu elicopterul și cu niște oameni nevinovați la bord. Acum e rândul altor escrocherii de partid și fotbal, după ce bugetul Ploieștiului s-a ușurat cu 3 milioane de euro dedicații de la porcii de primărie și consiliul local pe echipa privată Petrolul, precum și din pomana necunoscută a derbedeilor din primăria Craiova pentru gunoiul inventat de cercetații penal și unii și foști pușcăriași Dragomir și Sandu! Vă dați seama ce ar însemna niște pomeni ale leprelor din primăria Ploiești/Craiova pentru aducerea lui Mutu, respectiv Chivu, și cum s-ar fura banii fraierilor de contribuabili cu…11 mâini? În aceste condiții poate că familionul lui Maior îl transferă pe Messi la gunoiul din campania hoțomanului pedelist, FCM/ASA, dacă tot are porcul lui de partid care îi umflă buzunarele din fotbal, pe alibiul sponsorizare fotbal! 
P.S. Porcul de partid i-a cumpărat gășcarului de partid și instalația de nocturnă care a ajuns scoasă la licitație pentru că borfașul de partid nu își plătește obligațiile la stat, ca orice găinar care se respectă și poate fura pe carnet de partid și mafia PDL Mureș.

http://sptfm.ro/2013/11/25/csu-craiova-pregatita-sa-doboare-recordul-salariilor-in-fotbalul-romanesc-oltenii-au-facut-o-oferta-concreta-lui-cristi-chivu/

Oficialii lui CSU Craiova sunt pregatiti sa doboare recordul salariilor in fotbalul romanesc. Oltenii sunt dispusi sa ii ofere lui Cristi Chivu un salariu de 750.000 de euro, plus o prima de instalare de 500.000 de euro, anunta digisport.

Cristi Chivu, 33 de ani, este in ultimul an de contract cu Inter Milano si ar putea veni la Craiova in aceasta iarna, sau cel mai tarziu in vara. Fostul international a mai jucat la Craiova, dar pentru FC Universitatea, in sezonul 1998-1999, de unde a fost transferat la Ajax Amsetrdam.

Revenirea lui Chivu ar fi o noua lovitura de imagine pentru fotbalul romanesc, dupa ce si Adrian Mutu a anuntat ca va reveni in Romania, la Petrolul Ploiesti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.