sâmbătă, 16 noiembrie 2013

Grecia - România sau cum joci cu naționala unui stat cu foști pușcăriași, condamnați cu suspendare și cercetați penal în fotbal



 Grecia - România sau cum joci cu naționala unui stat cu foști pușcăriași, condamnați cu suspendare și cercetați penal în fotbal
Niciodată fotbalul românesc nu a arătat mai mizerabil și mai bolnav, după ce ni s-a spus zeci de ani că avem o... Cooperativă. Acum nu mai vorbim de avortoni slinoși care stabilesc scoruri și cine câștigă campionatul, ci de pușcăriași, de condamnați cu suspendare sau de cercetați pe bandă rulantă care au păgubit statul român și propriile cluburi. Desigur, pentru idioți, problema României e legată de rromii care ne fac de rușine afară, nu de hoțiile unor pungași care reprezintă fotbalul românesc tot afară! Recapitulare: Pițurcă, antrenor al Naționalei,  condamnat cu suspendare pentru favorizarea infractorului Becali, patronul celei mai titrate echipe e în pușcăria binemeritată (Becali), șeful FRF și fostul șef al Ligii - cu dosare pentru dezafilierea Craiovei și abuz în funcție, fostul șef al ligii cu pușcărie de 6 luni pe vremea comuniștilor, urmat la conducere de un Iorgulescu audiat la DIICOT pentru evaziune fiscală și cu afaceri cu predecesorul la capitolul terenuri, patroni care sunt în pușcărie sau sunt cercetați, bani publici dați prin porcii PDL sau PSD la Târgu-Mureș, Cluj-Napoca, Ploiești sau aiurea, un mijloc perfect pentru spălarea de bani prin pungașii de partid care au echipe de fotbal pe banii publici, rezolvarea problemei licențierii pentru ca bandiții de primari PDL și PSD care dedică banii publici pe pungașii lor subordonați de partid să nu aibă emoții. Mai asezonăm cu dosarele unor arbitri, cu mite în elicopter, cu găinăriile din campionat care duc de vreo 7 ani fotbalul românesc la TAS. Nu vi se pare că fotbalul românesc e caracterizat doar de interesele porcilor de partid PDL și PSD, de spălarea de bani prin intermediul găinarilor de partid, prin condamnările unor cretini care s-au crezut încă în Cooperativă? Ca să ajungi în conducerea fotbalului românesc trebuie să fii condamnat sau cercetat sau măcar rudă prin alianță cu ceilalți borfași?! Chiar nu vedem cum cel mai mare deserviciu adus României este prezența a tot felul de lepre și de foști pușcăriași în fotbal și pomenile unor lichele de primari de la Târgu-Mureș, Cluj-Napoca, Ploiești sau aiurea pentru bandiții de subordonați și neamurile lor proaste?
P.S. Lepra de la PDL Târgu-Mureș a dedicat 1,8 milioane de euro gășcarului Maior din PDL Mureș. După ce i-a cumpărat și instalație de nocturnă de 200.000 de euro din banii publici. Două milioane de euro pomană de la porcul de partid în nici 2 ani, pentru gășcarul nesimțit. Desigur, FRF ȘI LPF agreează parteneriatul public-privat, adică banditul de partid să dea bani la subordonatul de partid și contribuția privatului să fie zero. Mă, tot așa o face și Real Madrid sau doar porcii de români au descoperit pomana porcului din primărie? Desigur, Curtea de conturi și DNA se fac că plouă când sunt interesele porcilor de români în joc!
P.S. 2 Banditul de partid nu și-a plătit impozitele la stat și a lăsat ca fiscul să îi scoată instalația de nocturnă primită de la borfașul de partid la licitație! Banditul a crezut că îi plătește impozitele borfașul din primărie?!
 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.