marți, 26 noiembrie 2013

Florea care a semnat pentru Țara secuilor face pe șmecherul cu UDMR care nu e de acord cu afacerile bandiților din PDL Mureș și pe patinoare și ștranduri!



Florea care a semnat pentru Țara secuilor face pe șmecherul cu UDMR care nu e de acord cu afacerile bandiților din PDL Mureș și  pe patinoare și ștranduri!
În caz că ai uitat, Florea ales etnic ca maghiarii să nu fure ce fură și ce pot fura românii, semna anul acesta cu disperare pentru Țara secuilor și cerșea ca un jeg nesimțit sprijinul secuilor pentru a pune mâna pe regiune! Acum șmecherul atacă udemeriștii care nu vor să îi facă pe plac cu cedarea patinoarelor și ștrandurilor care să ajungă pe mâna mafiei PDL Mureș! Mafie etnică și nesimțită, întreținută mereu de porcul portocaliu și interesele etnice a tot felul de lepre din primărie și consiliul local! Așadar, gășcarul care cerșea sprijin de la secui se ceartă cu…UDMR-ul care nu mai vrea afaceri dedicate pe Borșan, Poruțiu, Bența, Cătană, Maior și alți cu afaceri cu abonament la porcul portocaliu. Porcii lui Florea intitulați biroul de presă al primăriei s-au dat de gol cu atacul rasist la adresa rromilor, atunci când leprele de români au scris că bandiții din primărie și partid au o afacere de 7 milioane de euro pe un singur bazin, dintre care 2,1 milioane  trebuiau luați din bugetul fraierilor, după modelul dedicației porcului PDL Mureș pentru găinarul PDL Mureș, pe motiv de fotbal!
Târgu Mureş susţine Ţinutul Secuiesc pentru Capitala Culturală Europeană
Postat la: 10:38 pm, 18 Aprilie 2013 de Monica Vrânceanu
capitala culturala
Reprezentanții mai multor municipii și orașe din judeţele Covasna, Harghita şi Mureş au semnat documentația legată de candidatura Ținutului Secuiesc pentru Capitala Culturală Europeană 2021. Printre semnatari se numără, alături de primarul din Sfântu Gheorghe, Antal Árpád, primarii din Târgu Mureș – Dorin Florea,  Miercurea Ciuc – Ráduly Robert, Odorheiu Secuiesc – Bunta Levente, Gheorgheni – Mezei János, Târgu Secuiesc – Bokor Tibor și Sovata – Péter Ferenc.
Documentația a fost semnată, de asemenea, de președinții Consiliilor Județene Covasna și Harghita, Tamás Sándor, respectiv Borboly Csaba.
Primarul Antal Árpád a declarat că semnarea documentației, intitulată sugestiv „Expunere de motive”, constituie un prim-pas spre concretizarea proiectului care va duce candidatura Ținutului Secuiesc în cursa finală pentru titulatura de Capitală Culturală a Europei. În context, Antal a ținut să salute decizia autorităților locale din Târgu Mureș de a se alătura în acest proiect, spunând că aceasta nu va aduce decât beneficii pentru târgmureșeni.
„Consider că vorbim despre o pagină nouă în colaborarea autorităților locale din Secuime, fiind un pas important spre ceea ce ne dorim cu toții: punți între comunitățile de aici – cea maghiară, românească, romă. E o oportunitate de a pune noi baze în relațiile interetnice din Ținutul Secuiesc, după ce sute de ani oamenii de aici au apărat granițele Europei de Est. În cadrul acestui proiect vom pune accent atât pe tradițiile culturale, așa cum este normal, cât și pe rolul pe care Ținutul Secuiesc îl are în Europa acestui secol”, a declarat Antal Árpád. http://stiri.covasnamedia.ro/2013/04/18/targu-mures-sustine-tinutul-secuiesc-pentru-capitala-culturala-europeana/

Un român vândut bozgorilor: DORIN FLOREA, IUDA P.D.L. CARE PUPĂ-N CUR „ŢINUTUL SECUIESC”. Citat din Tricolorul

Nu doar cei din Târgu-Mureș au scris de înțelegerile șmecherului PDL Mureș. A ajuns și organul lui Vadim să îl dea în gât pe Florea!

http://www.ziartricolorul.ro/un-roman-vindut-bozgorilor-dorin-florea-iuda-p-d-l-care-pupa-n-cur-tinutul-secuiesc/



De patru ori ales primarul Municipiului Tg. Mureş, Dorin Florea i-a trădat pe românii care l-au votat şi, acum, se vrea viceguvernator al „Ţinutului Secuiesc“, sub comanda UDMR, şi cere susţinerea maghiarilor pentru ca Tg. Mureş să devină capitală regională. După mai mult de un secol şi jumătate, Ungaria şi minoritarii unguri din România şi-au adus brusc aminte că austriecii au executat cîţiva secui şi că a venit vremea ca maghiarii să inventeze o zi specială, cînd să ceară autonomia teritorială a Ardealului şi federealizarea României, iar aceasta să se petreacă, nepărat, înainte de 15 martie. Şi, uite aşa, au inventat ziua martirilor secui pe 10 martie a.c. şi şi-au fîlfîit aşa-zisele steaguri, prin multe ţări ale lumii, ţipînd ca din gură de şarpe cît sînt ei de marginalizaţi în România. La Tîrgu Mureş au fost organizate un marş şi o adunare publică, la care au participat  între 3.000 şi 5000 de unguri, care au cerut autonomia  născocitului  Ţinut Secuiesc şi a Ardealului, dezmembrarea României cu ocazia regionalizării, anularea Tratatului de la Trianon. Conform prevederilor legale pentru adunările publice, primarul Dorin Florea nu trebuia să aprobe manifestarea ungurilor la Tîrgu Mureş, iar dacă a fost indus în eroare de către organizatori cu privire la scopul adunării publice, primarul avea obligaţia legală s-o interzică. N-a făcut-o, iar prefectul nu l-a amendat. Mai mult decît atît, primarul vîndut bozgorilor şi-a permis să le transmită un apel scris participanţilor la mitingul pentru autonomia Ardealului, cerîndu-le maghiarilor susţinerea pentru recunoaşterea Ţinutului Secuiesc ca regiune geografică şi pentru ca Tîrgu Mureş să devină capitală regională!

Citeste mai mult: Un român vândut bozgorilor: DORIN FLOREA, IUDA P.D.L. CARE PUPĂ-N CUR „ŢINUTUL SECUIESC”. Citat din Tricolorul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.