joi, 21 noiembrie 2013

Bandiții PDL Mureș au găsit o afacere până și din plasarea de copaci de la Biflora Miercurea Nirajului, de site de mii de euro ! Nu mai au ce fura porcii de pedeliști pentru abonații lor?! Afacere pe Biflor(e)a!

Bandiții PDL Mureș au găsit o afacere până și din plasarea de copaci de la Biflora Miercurea Nirajului, de site de mii de euro ! Nu mai au ce fura porcii de pedeliști pentru abonații lor?!
Afacere pe Biflor(e)a!
Cum bandiții din PDL Mureș au mereu afaceri din banii prostimii, pomii nu puteau lipsi. Dacă copacii sunt tăiați de electricienii care au cumpărat instalația de nocturnă din banii publici pentru derbedeul PDL Mureș, iar crengile ajung, așa cum s-au lăudat unii, cu dedicație pentru rromii din Valea Rece (eternii votanți pntru găinarul PDL Mureș, probabil din simpatia... normală și etnică), puieții sunt plasați prin munca zisă voluntară a celor de la Azomureș (scăpați de banditul de partid de grija batalului de milioane de euro), iar acum javrelor PDL Mureș le-a surâs ideea plasării copacilor pe motiv de...nuntă și copii!
Porcii PDL Mureș vă decontează din banii voștri transportul copiilor(elevi), de ce nu ar deconta bandiții la pachet și puieții?
În caz că ați uitat, afacerile dedicate ale găinarilor PDL mureș sunt aici și nu e vorba de vreo manevră pentru început de drum și conștentizare, ci doar ca banditul PDL Mureș să poată deconta niște bani pe motiv de copaci. În caz că ați uitat, găinarul a luat amendă pentru tăierea copacilor fără autorizație, de 10.000 de lei! Ăsta e ecologistul, dacă are afaceri de asfaltare pe bandiții PDOL Mureș taie copaci, dacă bandiții PDL m,ureș au de vândut puieți se plantează puieții din banii publici! Și ați votat ca să nu iasă maghiarul și să fure Târgu-Mureșul!


 Biflora, din Miercurea Nirajului, vinde material dendrofloricol de peste 100.000 de euro prin afacere cu Primăria Târgu-Mureş!

Anul de criză la şmecherii de la putere nu se poate lăsa fără investiţii de orice gen, numai ca să se cheltuiască în an prelectoral banii publici, cu avantajele de la anul cunoscute. Desigur, nici licitaţia care urmează nu face excepţie de la regulă. De data aceasta, peste 100.000 de euro prin Primăria Târgu-Mureş pentru ceva ce băieţii deştepţi au numit material dendrofloricol.

Anunt de atribuire numarul 146617/22.11.2011

Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA

Primaria Municipiului Tirgu-Mures

Adresa: Piata Victoriei nr.3 , Localitatea: Targu Mures , Cod postal: 540026 , Mures , Romania , Email: licitatie@tirgumures.ro , Tel.: 0265-268330 , Fax: 0365-801856

Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI SI PROCEDURA

II.1) Denumire contract Achizitie de material dendrofloricol

II.2) Obiectul contractului Achizitie de material dendrofloricol

II.3) Tip contract Furnizare

II.4) CPV 03451000-6 - Plante (Rev.2)

II.5) Criteriu de atribuire Pretul cel mai scazut

II.6) Invitatie de participare 316445/23.09.2011 12:16

Sectiunea III: ATRIBUIRE

III.1) Numar de oferte primite 1

Valoare estimata totala 493,943 RON

III.2) Lista contracte

369 / 07.11.2011 493,337 RON

Castigator:

SC BIFLORA SRL RO 16805066 str.Teilor,nr.43,bl.101,, Miercurea Nirajului, 547410, Mures

Total (fara TVA): 493,337 RON




Anunt de atribuire numarul 135085/16.06.2011





Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA





Primaria Municipiului Tirgu-Mures

Adresa : Piata Victoriei nr.3 , Localitatea: Targu Mures , Cod postal: 540026 , Mures , Romania , Email: licitatie@tirgumures.ro , Tel.: 0265-268330 , Fax: 0365-801856





Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI SI PROCEDURA





II.1) Denumire contract Achizitia de material dendrofloricol pentru anul 2011

II.2) Obiectul contractului Achizitia de material dendrofloricol pentru anul 2011

II.3) Tip contract Furnizare

II.4) CPV 03121100-6 – Plante vii, bulbi, radacini, butasi ” title=”Butasi”>butasi si altoaie (Rev.2)

II.5) Criteriu de atribuire Pretul cel mai scazut

II.6) Invitatie de participare 287327/05.04.2011 17:32





Sectiunea III: ATRIBUIRE





III.1) Numar de oferte primite 1

Valoare estimata totala 308,268 RON

III.2) Lista contracte



104 / 22.04.2011 292,300 RON



Castigator:

SC BIFLORA SRL RO 16805066 str. Teilor nr. 43 bl. 101 ap. 12, Miercurea Nirajului, 547410, Mures



Total (fara TVA): 292,300 RON

Citeste mai mult: 292.000 de lei prin Primăria lui Florea pentru material dendrofloricol

Bandiții lui Florea amendați cu 10.000 de lei. Pentru că au inventat lucrări pentru firme dintre cele abonate la porcii PDL Mureș
Cum bandiții lui Florea cred că sunt prin orașul Stalin sau de unde se trag neterminații ăștia parașutați în orașul până atunci fără conflicte etnice și hoții de proporții, mai sunt instituții care le dau peste bot. De urmărit pe ce firme au lărgit bandiții lui Florea strada fără avize de la Mediu: Să fii fost pe abonatele Valpet, Astor, pe abonatul Marius Cătană, pe abonata insului care a făcut plângere la DNA, adică pe Citadin? Oare pe ce firme aveau nevoie bandiții de ceva decontări de zeci de mii de euro pentru nu se obosiseră să ceară acord de mediu?
Atenție, bandiții lui Florea sunt tot aceia care în presa de partid atacă ecologiștii care le încurcă afacerile jegoase PDL, sunt tot bandiți care atacă Azomureș. Idioții ăștia sunt tot porcii care l-au apărat pe Cucuiet după ce acela a tăiat copaci și gard verde pentru că l-a rugat un prostovan pe nume…Claudiu. Să vedem dacă porcii lui Florea mai vor parcări acoperite pe Coșbuc, pe Senin, ca să deconteze jigodiile câte 800 de euro pe cap de idiot pupincurist căruia javrele PDL Mureș îi fac parcare pentru mașină. Atenție la afacerile porcilor din PDL și la firmele care vin cu o ofertă și cu înțelegeri de tip cartel, de genul celor prin care porcii lui Florea decontează sute de mii de euro pe motiv de…publicitatea primăriei! Cine denunță înțelegerile porcilor de români?!
Şeful Gărzii de Mediu Mureş, Ovidiu Condurache, a anunţat azi că instituţia pe care o conduce a amendat Primăria Târgu-Mureş cu 10.000 de lei întrucât ar fi schimbat destinaţia unui spaţiu verde situat pe strada Mihai Viteazu, tăind opt arbori pentru a face o bandă de circulaţie suplimentară, fără a avea documentaţie de urbanism. “Am dictat o amendă de 10.000 de lei, nu neapărat pentru tăieri, ci pentru că pentru noul aliniament de pe strada Mihai Viteazu, unde s-a creat o nouă bandă de circulaţie, prin tăierea a opt copaci, trebuia o documentaţie de urbanism legal întocmită. Am dat amenda respectivă pentru că s-a schimbat destinaţia de spaţiu verde fără să existe documentaţie de urbanism”, a declarat, pentru Agerpres, Ovidiu Condurache. Amenda a fost contestată de primarul Dorin Florea, care a anunţat că nu va plăti cei 10.000 de lei. “Eu, ca bun gospodar, am lărgit strada, dar faptul că am făcut o nouă bandă nu e treaba Gărzii de Mediu. Documentaţia de urbanism era în curs de elaborare”, a subliniat Dorin Florea, pentru Agerpres.
Sursa: zi de zi.ro

Citeste mai mult: Bandiții lui Florea amendați cu 10.000 de lei. Pentru că au inventat lucrări pentru firme dintre cele abonate la porcii PDL Mureș







citynews zicere
Florea oferă copaci nou - născuţilor şi cuplurilor căsătorite
Primarul municipiului Târgu Mureş, Dorin Florea a anunţat, astăzi, că va oferi puieţi gratuit copiilor nou - născuţi şi cuplurilor căsătorite pentru a-i planta pe un amplasament care va fi stabilit de primărie. Municipalitatea va înmâna apoi un "certificat de început de drum" pentru cei care au plantat puieţii.

„Eu am făcut un certificat după modelul certificatului de naştere. Se dă un certificat de început de drum. Băieţeii vor primii un copac care va rămâne verde iar fetiţele un copacel cu frunze roşii. Cuplurile care se vor căsători tot un certificat vor primi cu acelaşi lucru”, a declarat Florea.

Potrivit edilului, a fost deja identificat locul în care urmează să fie plantaţi puieţii oferiţi gratuit de municipalitate.  Copăceii pot fi ridicaţi de la Primărie începând de săptămâna viitoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.