joi, 28 noiembrie 2013

Bandiții PDL Mureș anunță supraveghere video în piețele la care bandiții au pus și acoperiș în portocaliu-albastru, ca să se știe cine e găinarul de partid care controlează orașul! Pe motiv de ...prețuri legume și fructe!

Bandiții PDL Mureș anunță supraveghere video în piețele la care bandiții au pus și acoperiș în portocaliu-albastru, ca să se știe cine e găinarul de partid care controlează orașul! Pe motiv de ...prețuri legume și fructe!
Orice are legătura cu primăria și cu bandiții din PDL Mureș pute a dedicații și a porc de partid portocaliu. Rămâne de urmărit, de către presa care nu trebuie să meargă cu porcul lui Florea la notar, în cartelul leprelor de români, pentru publicitatea primăriei prin intermediar, ce bandit din PDL Mureș umflă banii pe camerele de supraveghere piețe! Atenție, bandiții PDL Mureș și-au dat doar acum 3 zile dovada afacerilor porcești de partid pe patinoar, bazine, care sunt... furate orașului dacă hoții PDL Mureș nu pun mâna pe ele, precum și pe afacerea porcilor PDL Mureș pe containerelor lui Urdă (cu un cretin de partid care a făcut lobby nesimțit pentru gășcarul lui, fără ca cei din primărie și consiliul local să îi dea derbedeului lui Florea un șut în dos).
Întrebați la proștii din poliția locală ce bandiți de partid au supraveghere gratuită la căsoi! Inșii lucrează nu doar prin lipirea de autocolante în campania jegului PDL Mureș!
http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/s-a-votat-claudiu-maior-vom-avea-containere-de-gunoi-subterane.html

La Adunarea Generală a Acţionarilor pentru S.C. ADMINISTRATOR IMOBILE ŞI PIEŢE S.R.L. administratorul unic dl. Filimon Vasile a  anunţat consilierii şi presa că de astăzi înainte Tîrgu-Mureşul este primul oraş din România în care toate cele cinci pieţe mari ale oraşului sunt supravegheate video şi cetăţenii pot vedea de acasă preţurile legumelor şi fructelor, precum şi calitatea acestora, accesând adresa www.piete-tgmures.ro/video - See more at: http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/s-a-votat-claudiu-maior-vom-avea-containere-de-gunoi-subterane.html#sthash.JkdK6wUR.dpuf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.