duminică, 10 noiembrie 2013

Bandiții lui Florea din Primăria Târgu-Mureș nu cunosc sensul de pasaj! Pentru leprele astea, pasaj e… stradă!



Bandiții lui Florea din Primăria Târgu-Mureș nu cunosc sensul de pasaj! Pentru leprele astea, pasaj e… stradă!
Bandiții cu afaceri dedicate și pe găinari PDL, adică javrele din primărie și PDL Mureș, au inventat pasajul… rutier în panta de 45 de grade! Pentru a pune mâna pe piatra care costă suficient dacă știi cui să o plasezi sau la ce domiciliu de bandit PDL cu elicopter sau nu trebuie dusă și pentru ca vreo firmă a unui borfaș PDL să pună un gunoi de bitum pe banii publici,  bandiții au… decapat o stradă! Interesele porcilor sunt evidente, iar dacă a început scandalul s-a inventat și o listă prin care maghiarii din zonă sunt de acord cu bitumul cu garanția de 2 ani! Desigur, lista cuprinde inși care nu au semnat vreodată, dar asta ține de manipularea gunoaielor PDL Mureș care au inventat și vandali imaginari pentru porcul din PDL Mureș, în campania electorală și pe banii publici!
Pentru bandiții din PDL Mureș și primărie, strada nu e pasaj, e pentru circulația pietonală, iar când vedeți cum scriu bandiții cu publicație de partid și birou în primărie vă dați seama cât de prostovani sunt leprele lui Florea: Strada… pasajul! Nu mergeți voi la școală, idioți de la consilierea hoților, pentru un liceu pe bune?! Chiar orice bandit agramat e luat în primărie de porcii lui Florea, fără concurs și fără calificare?!
P.S. Dacă maghiarii - care sunt mai interesați de istoria orașului - nu reacționează corespunzător vor reacționa românii care votează hoții de români pentru a nu pune mâna maghiarul pe oraș?!Români pentru care un bitum împuțit cu garanția de 2 ani e mai frumos și mai sănătos decât piatra care a rezistat multe decenii?! Cretinilor, învățați ce e acela pasaj, pentru că banditul PDL Mureș va trage și acolo dungi pe bitum și va spune că e șosea națională, pentru a mai umfla banii la leprele dedicate, furând, ca de obicei, etnic și pentru a turba maghiarii. Tot leprele lui Florea inventaseră și scandalul cu stația de autobuz și parcarea în Cetate! Cetate în care lucrează românii, adică doi pedeliști, Borșan și Poruțiu și un întreținut al porcului pedelist. Exact proporția necesară, dacă judecăm corect, pentru ac banditul PDL să facp afaceri pe gășcarii PDL și pe alți găinari care sponsorizează concert Iglesias după ce primesc milioane de euro de la banditul portocaliu din lucrări fără număr!


PASÁJ, pasaje, s. n. 1. Spațiu amenajat între două rânduri de clădiri sau coridor al unei clădiri așezat la nivelul străzii, pe care trec pietoni sau, rar, vehicule dintr-o stradă în alta; p. gener. loc de trecere. ♦ Porțiune de stradă cu marcaje speciale, folosită ca loc de traversare pentru pietoni. ♦ Încrucișare la niveluri diferite între două sau mai multe căi de circulație rutieră sau între un drum rutier și o cale ferată. 2. Fragment dintr-un text scris. ♦ Succesiune melodică într-o compoziție muzicală, formată din note scurte și rapide, care face trecerea între diferitele teme ale piesei. 3. Migrațiune periodică a păsărilor. ◊ Loc. adj. De pasaj = care este în trecere printr-o anumită țară în perioada migrațiunilor. ♦ Cârd, stol (aflat în migrație). 4. Trecere a metalelor, a fibrelor textile etc. printre doi sau mai mulți cilindri metalici așezați în laminor la distanță reglabilă și care se rotesc în sens invers. [Var.: (rar) paságiu s. n.] – Din fr. passage, it. passagio, germ. Passage.
Sursa: DEX '98 (1998) | Adăugată de valeriu | Semnaleaz

În anumite ziare au apărut zilele acestea articole care critică faptul că s-a reabilitat o veche şi distrusă străduţă a oraşului – Pasajul Palas. Este strada care face legătură dintre Strada Revoluţiei – în dreptul staţiei Peco – şi strada Avram Iancu. Pasajul Palas, datorită conformaţiei nesigure a solului argilos a fost ani dearândul pietruită cu piatră de rău (!) şi piatră cubică pe margine, spre disperarea celor care locuiau acolo şi care circulau şi iarna şi vara cu mare dificultate. După numeroase solicitări de înlocuire a pavajului de piatră şi de reabilitare, venite din partea cetăţenilor care locuiesc pe Pasajul Palas, în urmă cu câteva zile s-a turnat un covor asfaltic pe stradă şi imediat circulaţia în zonă s-a îmbunătăţit. Dar acest lucru nu a convenit unor indivizi care nu locuiesc în zonă, dar caută cu tot dinadinsul sămânţă de scandal. Aşa încât, repede, în anumite ziare de limbă maghiară au încropit nişte articole care sunt contra asfaltării străzii. Locuitorii din zonă nu au fost întrebaţi ! Important este să facem scandal. Fără nici un comentariu, vă transmitem scrisoarea semnată de aproape TOŢI locatarii străzii Pasajul Palas, care se arată bucuroşi şi mulţumesc Primăriei pentru lucrările de reabilitare efectuate. Încă o dată se dovedeşte că o mână de oameni doresc blocarea oraşului şi dezbinarea cetăţenilor, pentru a-i manipula în scopuri politice. Se inventează tot felul de gogomănii, pentru a provoca scandal. Pe strada Pasajul Palas nu s-a reuşit, dar se caută acum alte motive.

Citeste mai mult: Bandiții din Primăria Târgu-Mureș cu afaceri dedicate simt nevoia să se apere scoțând la iveală liste cu semnături false! Manipulări etnice obișnuite ale găinarilor de români aleși doar pentru că sunt români!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.