joi, 21 noiembrie 2013

Spitalul de nebuni numit fotbalul românesc prilejuiește o inepție: ofertă de fuzionare de la bastardul găinarilor FRF pentru echipa dezafiliată de hoții LPF și FRF, unii cu experiență la pușcărie!



Spitalul de nebuni numit fotbalul românesc prilejuiește o inepție: ofertă de fuzionare de la bastardul găinarilor FRF pentru echipa dezafiliată de hoții LPF și FRF, unii cu experiență la pușcărie!
Dacă nimeni nu e în stare să stârpească interesele bandiților din LPF și FRF și pedepsirea găinarilor care și-au bătut de joc și au furat cluburi ca niște golani jegoși, iată ce inepție se naște: bastardul găinarilor FRF (echipa clubului inventat de jeguri LPF și FRF pentru a îndulci hoția făcută Universității) joacă cu echipa furată de bandiții LPF și FRF și TVR-ul cu pierderi de sute de milioane transmite meciul! Cum se explică lipsa de reacție a celorlalte cluburi, nu doar în cazul acesta, ci și în cazul bandiților din PDL Mureș care au inventat echipă în campania porcului pedelist și pe banii publici strecurați pe Maior din PDL și întreținut al leprei pedeliste?! Unde e sportul, bandiților, dacă orice lepră PSD sau PDL își face echipă electorală, pe banii publici și pe bandiții de subordonați jegoși?!
În caz că îi uitat, banditul PDL Mureș a dedicat 1,7 milioane de euro cadou pentru trepădușul lui din PDL și, desigur, organele statului român nu au intervenit, iar porcii PDL Mureș ai lui Florea nu au prezentat nici astăzi cum au topit milioanele de euro din banii proștilor de târgumureșeni!

U Craiova îi oferă lui Adrian Mititelu un milion de euro: "Haideţi să facem din cele două Universităţi una singură!"


Adrian Andrici, investitor principal al lui CS U Craiova, a postat o scrisoare deschisă pentru Adrian Mititelu pentru site-ul oficial al clubului, prin care îi propune acestuia ca echipele CS U Craiova şi FC Universitatea Craiova să fuzioneze şi să formeze o singură formaţie fanion a Băniei.

"Domnule Adrian Mititelu,

În primul rând, trebuie să ştiţi că dumneavoastră personal aţi contribuit la reînfiinţarea secţiei de fotbal în cadrul clubului de mare tradiţie CS Universitatea Craiova. Aflat la conducerea celei mai iubite echipe din România, aţi reuşit în doar câţiva ani să-i îndepărtaţi pe suporteri, să jigniţi jucătorii şi fostele glorii şi să stricaţi imaginea fotbalului craiovean, care în ultima vreme s-a confundat cu circul, scandalurile şi acţiuni specifice interlopilor. Sunteţi principalul vinovat, dacă nu cumva singurul, pentru distrugerea fotbalului craiovean.

Tocmai pentru ca fotbalul craiovean să renască, noi, investitorii de la CS Universitatea Craiova, am fost cei care am contactat-o pe doamna primar Lia Olguţa Vasilescu, propunându-i reînfiinţarea unei echipe la Craiova sub egida Clubului Sportiv, într-un moment în care oraşul nu avea nici fotbal, nici speranţa că acesta va reveni prea curând.

Doamna Vasilescu ne-a refuzat categoric iniţial, spunând că va merge cu dumneavoastră până în pânzele albe. Din păcate pentru toată lumea, tot dumneavoastră aţi anulat şi această şansă, pornind un război crâncen cu Primăria din simplul motiv că reprezentanţii ei v-au cerut nişte garanţii de bun simţ, fără de care proiectul nu ar fi putut funcţiona.

Ca să vă demonstrăm că suntem interesaţi de renaşterea fotbalului craiovean, noi, finanţatorii şi susţinătorii CS Universitatea Craiova, am hotărât, domnule Adrian Mititelu, să vă facem următoarea ofertă publică, sinceră şi bine intenţionată: pentru a pune punct războiului fratricid care a învrăjbit Craiova şi a îndepărtat mulţi suporteri de ambele echipe, HAIDEŢI SĂ FACEM DIN CELE DOUĂ UNIVERSITĂŢI UNA SINGURĂ! Vă oferim 20% din acţiunile clubului CS Universitatea Craiova - un procent egal cu al nostru, investitorii actuali. Restul de procente, 60%, vor fi listate la bursă în perioada imediat următoare.

De asemenea, vă oferim suma de 1.000.000 de euro pentru a vă duce mai departe războaiele în care v-aţi angrenat şi pentru a oferi clubului liniştea de care are nevoie pentru a face performanţă, aşa cum cu toţii ne dorim. Ştiţi la fel de bine ca noi că actuala dumneavoastră firmă nu mai poate fi salvată de la faliment, având, conform datelor publice de pe site-ul Ministerului de Finanţe, datorii în valoare de 173.818.533 RON (aproximativ 40 milioane euro), sumă care nu poate fi recuperată prin niciun plan de reorganizare financiară. Iar falimentul va însemna automat o nouă dezafiliere a echipei. În aceste condiţii, oferta noastră ni se pare mai mult decât corectă.

Aşteptăm o reacţie din partea dumneavoastră până cel târziu la data de 1 decembrie 2013", se precizează în comunicat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.