marți, 26 noiembrie 2013

Reghinenii o iau pe urmele bandiților din PDL Mureș care fac la Târgu-Mureș patinoare cu 200.000 de euro din banii publici?!



Reghinenii o iau pe urmele bandiților din PDL Mureș care fac la Târgu-Mureș patinoare cu 200.000 de euro din banii publici?!
Acum vreo 3 ani bandiții PDL Mureș se lăudau cum au făcut praf 200.000 de euro din banii proștilor de târgumureșeni pe firma Remo  și pe intermediarul porcului pedelist. De atunci, în fiecare an, bandiții PDL Mureș și toate jegurile etnice din primărie care dau limbi ăstora au făcut praf sute de mii de euro din banii publici, cu încasări brute de zeci de mii de euro și nete de mii de euro, dar cu scopul doar de a livra banii abonaților de partid. Se pare că rețeta miroase bine și pentru primăria Reghin, care vrea și ea afaceri pe patinoar și eventual să deconteze ca porcii din PDL Mureș, fără număr și pe găinarii abonați. Hoțiile PDL Mureș care îi inspiră pe reghineni sunt verificate și la Cluj-Napoca, pentru că orice afacere de partid nu e afacere de partid până când nu o face și  gășcarul corespunzător(Studcard, proiectări de complex de agrement și parcări, pișcotări, cheltuirea banilor publici pe fotbalul rahatului de subordonat de partid, transport subvenționat pentru lepra pedelistă).


Zidezi zicere:

Încă o modalitate de distracţie în această iarnă pentru reghineni. Primăria Reghin are în plan punerea în funcţiune a unui patinoar în zona Ștrandului Municipal. Primarul Maria Precup a informat aleşii locali în cadrul şedinţei ordinare de Consiliu Local organizată săptămâna trecută că primele probe pentru noul patinoar s-ar putea da chiar sâmbătă, 30 noiembrie. Iar dacă totul va fi bine şi se va ajunge la un acord cu proprietarul, Primăria va închiria iar reghinenii de toate vârstele vor avea la dispoziţie toată iarna un spaţiu ideal pentru relaxare şi mişcare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.