joi, 7 noiembrie 2013

Bandiții lui Florea din executiv îl bagă în față din nou pe Maior din legislativ. Cu nesimțirea caracteristică și interesele de borfași etnici PDL Mureș!



Bandiții lui Florea din executiv îl bagă în față din nou pe Maior din legislativ. Cu nesimțirea caracteristică și interesele de borfași etnici PDL Mureș!

Doar la Târgu-Mureș porcii din PDL Mureș zburdă cu nesimțire în banii publici pe firme abonate și pe găinari care merg cu presa bovină la notar, în cartelul leprelor de români! Deși bandiții lui Florea sunt din executiv și responsabili de mersul unor șantiere, gunoaiele lui Florea bagă în față pe unul din… legislativ, pe întreținutul cu sute de mii de euro pe Siletina și FCM pe firmele cu care a intrat în primărie, adică Maior!
Curvele politice ale lui Florea cred că presa șantajată cu diplome de 2 lei, cu chirii, mese festive, publicări în colecții ale orașului și cu publicitatea prin intermediarul porcului portocaliu va mai suporta mult găinăria bandiților? Totul pentru front, totul pentru promovarea ilegalului Maior, dovedit de justiție ilegal ca viceprimar și ilegal ca și consilier personal al lui Florea, dar ținut pe sticlă pe banii publici și pe publicitatea dedicată pe Cătană, Suciu și pe un maghiar, în caz că porcii lui Florea reușesc să dea jos viceprimarul PNL legal pentru a pune în loc gunoi pedelist.
P.S. La șantajele cunoscute adăugați că Antena emite de la Week-end pentru că bandiții din primărie și PDL au nevoie de publicitate pentru troglodiți și astfel televiziunea cunoscută ca fiind a partidului conservator trebuie să promoveze gunoaiele pedeliste cu dedicații și ilegalități recunoscute de statul român!
Atenție la banii publici și la lucrările de rahat făcute pentru bandiții PDL, cu Maior de la universitatea cu medicină veterinară în titlu! Atenție, românii. Bandiții PDL Mureș, pe atunci bandiții PNȚCD Mureș au mai trimis un aerian la recepții și Florea a pierdut procesul cu Moga pentru lucrările de la Week-end, de aproximativ un milion de euro, proces aflat în faza de contestare la executare din partea bandiților din primărie care l-au lăsat pe un cretin din partid fără pregătire și școală să recepționeze.
Strada Tisei şi strada Pavel Chinezu deschise.

Două artere importante ale oraşului, pe care se desfăşoară o mare parte a traficului greu cu camioane, strada Tisei şi strada Pavel Chinezu au fost redeschise zilele trecute circulaţiei. „ În cazul străzii Pavel Chinezu a fost un efort mare din partea firmelor de construcţii şi a personalului din Primărie, pentru că în 24 de ore (!) – de sâmbătă seara până duminică seara s-a reuşit frezarea, consolidarea, reabilitarea unui sector de drum de 200 metri, foarte deteriorat din cauza traficului greu. Practic cetăţenii nici nu au simţit că s-a refăcut strada Pavel Chinezu pentru că s-a lucrat în ritm susţinut de către firma de construcţii. În cazul străzii Tisei, drumul a fost consolidat cu fundaţie şi a fost lărgit pe porţiune de 175 de metri fiind  reabilitate şi trotuarele. Şi pe această stradă s-a lucrat într-un ritm rapid, dar au trebuit respectate normele tehnologice care prevedeau un număr de zile pentru compactare şi consolidare. În plus, la coborârea de pe Podul Mureş şi intrarea în cartierul Unirii, am lărgit un sens al drumului şi astfel avem la ora actuală 3 benzi de circulaţie, lucru ce contribuie la fluidizarea traficului din zonă. Tot în aceste zile s-a turnat stratul de uzură pe strada Păcii în zona 7 Noiembrie, pe strada Bucinului în zona cartierului Tudor Vladimirescu şi pe strada Suceava, în Dâmbul Pietros. S-a lucrat intens în luna septembrie şi octombrie şi ne grăbim să finalizăm toate investiţiile pe care le-am planificat, înainte de venirea anotimpului rece” a declarat consilierul Claudiu Maior prezent la verificarea calităţii lucrărilor executate de constructori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.