miercuri, 13 noiembrie 2013

Bandiții lui Florea șantajează și amenință! Pe cei care au plantat în urmă cu zeci de ani, gard viu, pe care borfașii lui Florea vor să îl dărâme!



Bandiții lui Florea șantajează și amenință! Pe cei care au plantat în urmă cu zeci de ani, gard viu, pe care borfașii lui Florea vor să îl dărâme!

Porcii lui Florea au ajuns să șantajeze și să amenințe cetățeni pe motiv că ăia nu îl lasă pe pramatia lui Florea să facă parcări pentru Senin din bani publici și cu 800 de euro bucata! După cum scriam, porcii lui Florea l-au pus pe Cucuiet, șef de asociație folosit de borfașii PDL Mureș nu doar pentru plasări de 10 abonamente FCM pentru găinarul de partid, să taie copaci și gard viu! Individul a motivat: l-a rugat Claudiu! Același Claudiu (?!) care se folosește de idioții care îl ascultă fără să aibă vreo calitate amenință: dacă vor fi sesizări(și desigur vor fi), bandiții din primărie vor veni să curețe(sic) și să dea amendă celui care a făcut mizerie! Se pare că bandiților lui Florea le tremură buza să mai facă câteva parcări și îi așteptăm cu drag pe borfași. Până atunci, lepre ale lui Florea, puțină atenție:

Gardul viu a fost pus de zeci de ani, de la darea în folosință a blocului, așa că nu ține povestea cu gardul viu care trebuie defrișat și copacii tăiați pentru că borfașul de partid vrea parcări și decontarea banului public pe abonat. Cucuiet ocupă domeniul privat cu un grădină de 40 mp pentru care nu a fost în stare să arate autorizații și plata impozitelor cuvenite, individul s-a făcut stăpân pe curtea unei centrale termice, 200 mp, pe care are fermă de câini și pe care a construit fără autorizații cotețe și parcări din elemente combustibile! Individul nu se trece nici măcar la consumuri, deși nu e lege pentru așa ceva.
P.S. Porcii lui Florea au răspuns cu sictir la sesizările cum că un vandal taie copaci și gard viu pentru că l-a rugat unul din primărie, dar serviciu de specialitate și-a făcut datoria și a răspuns că autorizație nu s-a acordat pentru așa ceva.  Haideți cu amenda și cu tăierea de gard viu pentru parcările borfașului de partid și vă alegeți cu denunțuri pentru amenințări, pentru șantaj cu televiziunea controlată cu banii publici prin amărâtul de intermediar de partid, pentru că îl țineți pe Cucuiet în brațe, fără să arătați avize de construcții, autorizații sau plata impozitelor. Vă țin balamalele, fraierilor, pentru asta?! Pentru bandiții lui Florea, căutați actele pentru Cucuiet, dacă nu vreți să vă alegeți cu sesizări pentru abuz în serviciu și amenințări și cu proces!
P.S. Sunt cel care a sesizat DNA-ul pentru folosirea banilor publici în campania lui Florea, CNCD pentru atacurile rasiste ale poliției locale și biroului de presă al primăriei, cel care a avut sesizare la dosarul de la Parchet cu alegerile locale, deci, mie nu îmi e frică de borfașii de partid care vin cu atacuri în urma denunțurilor făcute.
Ce ziceți de gunoaiele lui Cuciuiet, leprelor, cu țarcuri, plase, garaje? Sau ăla e în partdul vostru și îl apărați? Haideți să vedem cum sună asta!


Cu câteva zile în urmă, un număr mare de cetăţeni revoltaţi de pe strada George Coşbuc au prezentat televiziunii Antena 1 cazul unui cetăţen care îi deranjează prin comportamentul său. Detalii în jurnalul local al știrilor Antena 1 Tîrgu-Mureș. - See more at: http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/video-jurnalul-antena-1-tirgu-mures-3.html#sthash.4zoWzuFZ.dpuf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.