luni, 18 noiembrie 2013

Aiuriții pe bani publici laudă afaceriștii PDL Mureș pe bani publici


Aiuriții pe bani publici laudă afaceriștii PDL Mureș pe bani publici

Ca de pe altă planetă, un maghiar laudă găinarii din PDL Mureș pe motiv că primăria e susținătoarea clubului lui Țerbea, un șmecheraș care a crăpat cu stil și cu mult zgomot cu elicopterul! Pentru aerian, banii nu sunt ai primăriei, ci ai fraierilor de târgumureșeni și ajung la clubul fostului pușcăriaș Țerbea doar din calcule ale porcilor PDL Mureș.
În caz că ați uitat, Țerbea a făcut pușcărie, a fost scos de la mititica de Constantinescu, pe atunci PNȚCD-ist, ca jegurile PDL Mureș de astăzi. Clubul lui Țerbea a primit milioane de euro pomană de la gașca lui Florea, iar legătura cea mai bună e că Florea și Țerbea sunt brașoveni și se cunoșteau mult înainte de intrarea la pușcărie a celui de-al doilea, iar afacerile ăstora le-a adus și sesizări la DNA, după ce Citadin a făcut scandal pentru modul în care primăria gășcarului Florea a făcut afaceri cu gășcarul Țerbea. După toate astea vine unul și spune că primăria e susținătoare? Ba interesele porcilor  din PDL Mureș, Gigele! Lipsa de reacție a Curții de conturi care nu vede dedicațiile leprelor PDL Mureș, voturile porcilor din primărie și consiliul local, lipsa de reacție a DNA, la care nu mai e celebra Curcă.

La rândul său, antrenorul echipei, dl Kacso Endre, a mulţumit primăriei pentru susţinerea de care s-au bucurat sportivii, apreciind că „Primăria este susţinătoarea noastră number one!”. În semn de preţuire şi recunoştinţă, Dorin Florea şi Claudiu Maior au primit din partea City’us Tîrgu Mureş câte un tricou purtând numerele 1 şi, respectiv, 10.

http://www.tirgumures.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=2708%3Aprimria-este-susintoarea-noastr-number-one-&catid=49%3Astiri-de-ultima-ora&Itemid=314&lang=ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.