luni, 11 noiembrie 2013

Pedeliștii lui Florea cu idee fixă pentru parcările dedicate pe Senin, de 800 de euro, ca porcii să mai deconteze ceva mălaiPedeliștii lui Florea cu idee fixă pentru parcările dedicate pe Senin, de 800 de euro, ca porcii să mai deconteze ceva mălai
În urmă cu vreo 3 ani chemasem poliția pentru că un individ fără minte, adică șeful de asociație de proprietari, se apucase să taie gardul viu și copacii de pe spațiul verde. L-a întrebarea ce face, individul a răspuns senin: Tai pentru că m-a rugat …Claudiu. Cum un singur Claudiu îi ia pe șefii de asociație slugi personale și idioți demni de pus la munca de jos, atunci când nu joacă forbal cu ei sau când nu fac revelioane împreună, inși puși de bandiții PDL Mureș să plaseze câte 10 abonamente la FCM, să strângă semnături pentru parcările de 800 de euro ale porcilor din PDL cu dedicație pe Senin, am bănuit că sunt interesele lui Maior ! Normal, la sesizarea a venit doar poliția locală, care a zis că nu e chiar vandalism pe motiv că primăria are un plan secret de care vor afla locuitorii din zonă în scurtă vreme(sic!). Cum pe nebuni nu e bine să îi contrazici, le-am mulțumit comunitarilor folosiți 2 ani mai târziu de borfașii lui Florea în campania gunoiului portocaliu, la manipularea securistului Bretfelean cu vandalii imaginari(afacerea de 1900 de euro per 3000 de autocolante pe firmă din Sângeorgiu DE Mureș!) și am făcut sesizare la primărie, care a răspuns: nu s-a dat vreo autorizație, așadar vandalul e vandal și doar amiciția bandiților l-a salvat pe făptuitor de amendă!
Astăzi, de la televiziunea de partid a borfașului PDL Mureș, aflu că la întâlnirea lui Maior  Cucuiet s-a plâns că unii nu îi lasă să facă parcare pe spațiul verde! Dacă banditul de partid o cere, cum își permit locatarii ăștia să nu accepte pișcotul pe spațiul verde și defrișarea copacilor și a gardului viu ? Desigur, pe Cucuiet borfașii de la televiziune nu l-au întrebat cum e cu ferma de câini din spațiul centralei termice, cum e cu grădina de 40 mp cu care s-a trezit acesta fără ca primăria să fie în stare să ne arate vreo dovadă pentru autorizație sau plata impozitelor, iar individul se trece și cu două persoane la consumuri, în loc de 3, pentru că e favorizat și aici de vreun borfaș cu ordine de la leprele PDL Mureș! Greu cu presa de partid, nu-i așa, copii?!

4 comentarii:

 1. BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO FLORIN ESTI TARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  DAR CU MIZERIA DIN JURUL APARTAMENTULUI TAU CUM RAMANE?????????????TU VEZI PAIUL DAR NU VEZI BARNA ASA E?

  RăspundețiȘtergere
 2. tu esti iar beat sau doar prost? Muma-ta stie ca ai scapat la calculator si scrii prostii?

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu sunt beat ,mintea mea nu i incetosata nici de alcool nici de frustrari.mama mea m a invatat sa respect si sa fiu respectat, sa lucrez cinstit sa fiu de folos societatii.

  RăspundețiȘtergere