joi, 28 noiembrie 2013

Furturile imaginare știute doar de bandiții PDL Mureș, mereu cu mesaje la Week-end. Hoții imaginari la fel de reali ca vandalii imaginari din campania electorală a banditului PDL



Furturile imaginare știute doar de bandiții PDL Mureș, mereu cu mesaje la Week-end.  Hoții imaginari la fel de reali ca vandalii imaginari din campania electorală a banditului PDL
Până când bandiții PDL Mureș vor aduce amănuntele despre procesul pierdut cu Moga, MTS Company, pentru lucrări de la Complexul Week-end, recepționate de un tolomac aflat  și azi în gașca politică a lui Florea, proces aflat în faza de contestare la executare din partea bandiților din primărie:


Ce scriam în urmă cu ceva ani într-un ziar local:
Targu-Mures _ orasul in care intotdeauna se mai poate fura ceva
Se mai fura sau nu?!
- Diverse -
nr. 129 / 3 Iulie, 2008


La sfarsit de saptamana aveam sa constatam ca anunturile pe fond galben, cu litere rosii, expuse pe gardul de la intrarea in Complexul de agrement si sport "Muresul" din Targu-Mures (Week-End), de genul "Aceste terenuri urmeaza sa fie furate orasului", nu mai erau de gasit. Nu stim daca disparitia are vreo legatura cu o remarca facuta cu doua zile inainte in presa locala, dar cert este ca lipsa bannerelor a starnit ilaritatea unor tineri care au trecut pe langa locul in care anunturile, de obicei, se "lafaiau". Astfel ca acestia s-au impartit in tabere, in functie de varianta sustinuta. Daca unii spuneau ca terenurile in cauza nu urmau sa fie furate, si administratia complexului, care se subordoneaza primariei, si-a dat seama de greseala, altii sustineau ca terenurile respective au si fost furate, si astfel anuntul ca urmeaza sa fie furate a aparut ...tardiv. Lasand gluma la o parte, la fel si politica locala... des interesata sau... dezinteresata, ce ne facem daca e valabila a treia varianta, aceea ca bannerele respective au fost... furate?! Chiar asa, daca s-au furat chiar bannerele cu anuntarea furtului?! Nu ar fi asta culmea ironiei intr-un oras in care, sa ne fie iertat, ne mai furam caciula singuri?


Furt, furt, dar sa il stim si noi!



- Diverse -
nr. 126 / 2 Iulie, 2007
In urma cu cateva zile, primarul Targu-Muresului, Dorin Florea, le-a prezentat ziaristilor o idee de-a sa, de altfel laudabila. Concret, primarul a anuntat, si chiar a si pus ideea in practica, ca va afisa inscriptia "Aceste terenuri urmeaza sa fie furate din patrimoniul orasului" la marginea acelor terenuri pe care unii incearca sa.. puna mana, din propriile interese. Aceasta idee ar fi una trasnet, daca primarul nostru venea cu ea mai repede si o punea in practica indiferent de situatie. Ne-ar fi placut sa vedem anunturi de genul: "urmeaza sa fie furat din patrimoniul orasului" sau "este interesul unui anumit grup", in momentul celebrului miting pentru soseaua de centura, un miting la care au participat prietenii primarului, subordonatii pe linie de partid, sute de masini de taxi si maxi - taxi ale societatilor mai apropiate de primarie (cel mai cunoscut exemplu - Trans-Sil), miting deschis de unul dintre "locotenentii" lui Dorin Florea, care se afla in masina din frunte, cu steagul Partidului Democrat ! Daca asa se intelege sa se sprijine o initiativa altfel buna, de eliberare a orasului, un oras se sufoca, prin prietenii si cu hei-rup de partid, nici nu e de mirare ca unii au perceput mitingul ca fiind pentru un proiect in favoarea unor indivizi cu interese. Pe de alta parte, nu am vazut anuntul cu "am cheltuit banii dumneavoastra" (prin orgolii marunte), in momentul ciocnirii dintre primar si prefect, inainte de "Ziua recoltei", dupa ce se cheltuisera bani frumosi pentru pregatirea si reclama evenimentului. In concluzie, daca tot se vrea anuntarea cetateanului de diverse furturi si interese sa se judece cu aceeasi masura. Macar de acum incolo! Doar asa primarul Florea va dovedi ca nu are ocaua masluita!



“La data de 22.11.2013 la intrarea în Complexul de Agrement „Week End” şi în Parcul Municipal, ambele aparţinând Primăriei Municipiului Tîrgu-Mureş, au apărut două bannere bilingve, ulterior şi în alte locaţii, cu mesaje la adresa deputaţilor UDMR Kelemen Hunor şi Borbély László cu următorul text denigrator, calomnios, de publicitate politică „Oraş pedepsit de deputaţii Kelemen Hunor şi Borbély László – Kelemen Hunor és Borbély László képviselők által büntetett város”, se arată în sesizarea depusă de Borbely Laszlo la Direcţia Arhitect Şef din cadrul Primăriei  Târgu Mureş şi la Poliţia Locală Târgu Mureş.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.