luni, 25 noiembrie 2013

Cine îl pune pe făraș pe Mirel Palada, șmecherul de pe Facebook și purtător de vorbe la Guvern?!



Cine îl pune pe făraș pe Mirel Palada, șmecherul de pe Facebook și purtător de vorbe la Guvern?!
După modelul Mircea Munteanu, un subordonat din jegul PDL Mureș, ținut în brațe de șmecherul Florea, care l-a și făcut om pe pedelist băgându-l consilier la prefectură după un sondaj de opinie care l-a dat la virgulă câștigător pe Florea, iar apoi i-a mai făcut cadou zeci de mii de euro pedelistului subordonat pe motiv de …sondaje de opinie în anul electoral 2012(atenție, Curtea de conturi, ca bandiții PDL mureș să nu deconteze din banii fraierilor de târgumureșeni rahaturile de partid - ca și publicitatea pe intermediarii cătanelor portocalii care merg cu presa bovină la notar, în cartelul leprelor de români - și autocolantele pentru banditul cu vandali imaginați de sereistul dat afară de la serviciul secret(1900 de euro din banii publici, pe 3000 de autocolante pe magazin FCM, dintre care bandiții lui Florea au fost prinși cu 2000 la sediul poliției locale, de către poliția-poliție, sesizată de cetățeni de folosirea funcționarilor publici în campania banditului de român), cine îl pune pe făraș pe Palada?! Individul a făcut ca Munteanu, a scris pe Facebook prostii, crezând că el e ca un cetățean care mâzgălește în nume propriu, fără să plătească pentru prostii. Dacă primul a băgat citat de pe lagăr nazist, ăstalalt deștept l-a făcut pe Băsescu beat! Pentru prostovanii care au statut de funcționar public și de lingăi la banditul de partid: există sentința unui tribunal care spune că orice prost care postează pe Facebook suportă consecința scriselor sale!

Curtea de Apel a decis însă că profilul de Facebook este un spaţiu public şi că un mesaj postat pe wall nu poate fi asimilat unui mail privat. “Astfel, reţeaua de  socializare Facebook nu poate echivala, sub aspectul controlului mesajelor difuzate, cu o căsuţă poştală electronică. Profilul său personal pe Facebook, chiar dacă este accesibil doar prietenilor, adică unui grup restrâns de persoane, tot public este, oricare dintre „prieteni” putând distribui informaţiile postate de titularul paginii” , a reţinut instanţa

Decizie CNCD in dosarul privitor la mesajele dlui. Mircea Munteanu

Ca urmare a autosesizarii Consiliului din data de 20.01.2012, cu privire la mesajul cu caracter discriminatoriu "Arbeit macht frei (Munca te face liber - n.r.) - asta sa inteleaga protestatarii", postat pe pagina personala de Facebook a directorului de cabinet al Prefecturii Mures, dl. Mircea Munteanu, Colegiul director a constatat, cu unanimitate de voturi, ca s-au incalcat prevederile art. 2, alin. 1 si art. 15 din O.G. 137/2000 privind prevenirea si sanctionarea tuturor formelor de discriminare, republicata si a sanctionat reclamatul cu amenda contraventionala in cuantum de 1.000 lei.

Fapta constituie o propaganda nationalista care aduce atingere demnitatii umane si creeaza o atmosfera degradanta, umilitoare si ofensatoare indreptata impotriva grupului de protestatari, asemenea comunitatilor care au fost afectate de regimul si doctrina fascista de-a lungul istoriei.

Hotararea Colegiului director al Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii va fi redactata si comunicata reclamatului in termen de 15 zile de la adoptare, conform legii.




Mirel Palada, purtatorul de cuvant al Guvernului, pe Facebook: Basescu e beat, nu numai de putere. Alcoolul dicteaza
de Alina Neagu     HotNews.ro
Duminică, 24 noiembrie 2013, 21:11 Actualitate | Politic

Mirel Palada
Mirel Palada
Foto: Arhiva personala
Purtatorul de cuvant al Guvernului, Mirel Palada, scrie pe Facebook, dupa declaratiile de duminica seara ale presedintelui Traian Basescu, ca seful statului a fost "matrafoxat" si si-a facut curaj "cu cincizeci de cinci sute", adaugand ca Basescu e "beat nu numai de putere" si ca "alcoolul dicteaza", potrivit Mediafax.

"Ce se poate interpreta din seara asta? Simplu: Speriat, incoerent si matrafoxat. In disperarea sa, ca un lame duck pe cale sa termine sceneta, si-a facut curaj cu inca cincizeci de cinci sute si a iesit sa acopere spatiul mediatic. Cu mare parere de rau, cineva trebuie sa constate ca regele e gol. Pardon, ca presedintele e beat. Nu numai de putere. In seara asta, Presedintele Romaniei se incurca in asemenea hal in limba incat concluzia e indubitabila: ii e frica. Si pentru a-si invinge frica, si pentru a incerca sa acopere cu zgomot, s-a matrafoxat. Garcon, inca un carton la domnu'. Isi face curaj sa respinga bugetul Romaniei, sa blocheze o tara intreaga. Garcon, inca un carton la domnu... Alcoolul dicteaza: Dupa dinsul, potopul! Stai, ca-l trimite si la Curtea Constitutionala. Nici n-a asteptat sa vina concluzia de la Parlament ca stie deja ca se va pune contra pana la capat. Garcon, inca un buget la domnu'...", scrie Palada, intr-o postare pe Facebook.

Presedintele Traian Basescu s-a declarat, duminica, un sustinator fara rezerve al unor masuri din proiectul de buget al Guvernului, precum indexarea pensiilor cu 3,76%, marirea salariilor rezidentilor si a celor din educatie sau marirea salariului minim, dar a precizat ca doreste sa faca cateva afirmatii "fara echivoc", explicand din nou ca va returna Parlamentului proiectul bugetului de stat pe 2014 daca nu se va renunta la cresterea accizei la combustil, propusa de guvern.

Traiab Basescu a afirmat ca aceasta crestere a accizei va avea impact asupra intregii economii, precizand ca tot ce se va da inapoi la pensii si salarii, va fi "inghitit" de cresterile de preturi.

    Cine este Mirel Palada


Mirel Palada este purtator de cuvant al Guvernului din 18 octombrie 2013, cand i-a luat locul lui Andrei Zaharescu, numit consul general la Cape Town. In  septembrie anul acesta, Palada fusese numit consilier pe probleme de strategii guvernamentale al premierului Victor Ponta.

Mirel Palada este doctor in sociologie si cadru didactic la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative din Bucusti. Cu o experienta de peste zece ani in domeniul cercetarii de piata, Palada a fost director executiv si membru fondator al Companiei de Cercetare Sociologica si Branding (CCSB), in care a fost asociat cu Camelia Voiculescu. In iunie 2013 a parasit compania.

Autoritate contractanta: Primaria Municipiului Tirgu-Mures



Cod de identificare fiscala: 4322823

Adresa: Piata Victoriei nr.3, Targu Mures

Telefon: +40 0265268330

Fax: +04 0365801856





Ofertant: SONDAJE MARKETING RELATII PUBLICE S.R.L.



Cod de identificare fiscala: RO 19060640

Adresa: str. Rozelor nr. 13A ap. 2, Targu Mures

Telefon: 0744298194

Fax: 0265233416





Detaliu produs / serviciu / lucrare



Denumire: Studii de piata si cercetare economica, sondaje si statistica



CPV: 79320000-3 -

Servicii de sondaje de opinie (Rev.2)



Unitate de masura: bucata



Data publicare: 20.02.2012 11:23



Descriere:

Sondaj de opinie efectuat in resedinta de judet cu o populatie de maxim 300 000 de locuitori, pe un esantion de 1100 subiecti, cu o marja de eroare de +/- 3 %, pe tematica stabilita de client, cu un numar maxim de 20 intrebari.





Detaliu achizitie



Denumire: [DA2676066]

servicii de sondaje de opinie



Cantitate: 3.00

(bucata)



Data initiere: 27.02.2012 10:18



Data limita etapa: 03.03.2012 17:00

( Deliberare )



Pret maximal: 21,333 RON

(4,900.2 EUR)



Descriere:

Servicii de sondaje de opinie vor include:constructia esantionarilor, elaborarea instrumentelor de cercetare specifice fiecarei comenzi de sondare a opiniei publice primite de la autoritatea contractanta,aplicarea pe teren a chestionarului in perioade cat mai scurte de timp, eleborarea de rapoarte de cercetare continand concluzii ale cercetarii, utile din perspectiva scopurilor administratiilor locale,realizarea de sondaje de opinie in functie de interesele specifice ale contractului.Se vor realiza in principiu 3 sondaje de opinie , in intervalul de 6 luni al perioadei contractului

Se va elabora rapoarte de cercetare cu concluzii si recomandari.Marja de eroare a sondajelor trebuie sa fie de +/- 3 %.Oferta financiara va fi structurata in lei/sondaj de opinie cu reprezentarea pretului total al contractului.

Citeste mai mult: În caz că ați uitat, primăria lui Florea cumpără sondaje de la pedelistul și consilierul de prefectură Munteanu, de maximum 4900 euro!
Mircea Munteanu, insul care face obiectul unor articole pentru trimiterea la lagărele naziste de pe facebookul lui, vezi sursa Adevărul de Târgu-Mureş, avea în declaraţia de avere din 15.06.2011, ca director de cancelarie la prefectul crescut de pedelist sume importante. Omul din prefectură care făcea miştocăreală jegoasă faţă de protestatari: „Arbeit macht frei – asta să înţeleagă protestatarii”, are pe declaraţia de avere 6 terenuri şi fâneţe, singur sau cu nevasta, două case, o motocicletă, cont de 40.000 de euro. Desigur, omul avea şi salariu, iar venitul anual încasat 38.270 de lei, la care adăuga 3.398 de lei din ceva calitate de membru în C.A.(?!). Cum munca te face liber, vorba individului, nevasta-sa era mai valoroasă, adunând  56.229 lei ca venit anual încasat. http://www.prefecturamures.ro/institutia-prefectului/declaratii-de-avere/2011.html.
În concluzie, doi angajaţi la statul român, adică familia lui Munteanu, au încasat 94.000 de lei (peste 20.000 de euro). Munca te face liber?! Desigur, dacă eşti unul cu funcţie politică şi cu soţie la finanţe! Şi cum te simţi liber atunci când nevastă-ta câştigă aproape dublu ca tine?! Cam jenant, nu?


Ofertant: SONDAJE MARKETING RELATII PUBLICE S.R.L.

Cod de identificare fiscala: RO 19060640
 Adresa: str. Rozelor nr. 13A ap. 2, Targu Mures
 Telefon: 0744298194
 Fax: 0265233416


Detaliu produs / serviciu / lucrare

Denumire: Studii de piata si cercetare economica, sondaje si statistica

CPV: 79320000-3 -
 Servicii de sondaje de opinie (Rev.2)

Unitate de masura: bucata

Data publicare: 20.02.2012 11:23

Descriere:
 Sondaj de opinie efectuat in resedinta de judet cu o populatie de maxim 300 000 de locuitori, pe un esantion de 1100 subiecti, cu o marja de eroare de +/- 3 %, pe tematica stabilita de client, cu un numar maxim de 20 intrebari.


Detaliu achizitie

Denumire: [DA2673319]
 Servicii de sondaje de opinie

Cantitate: 3.00
 (bucata)

Data initiere: 24.02.2012 13:25

Data limita etapa: 29.02.2012 17:00
 ( Ofertare )

Pret maximal: 64,000 RON
 (14,693.39 EUR)

Descriere:
 Serviciile publice vor include:constructia esantionarilor,elaborarea instrumentelor de cercetare specifice fiecarei comenzi de sondare a opiniei publice primite de la autoritatea contractanta, aplicarea pe teren a chestionarului in perioade cat mai scurte de timp, eleborarea de rapoarte de cercetare continand concluzii ale cercetarii, utile, din perspectiva scopurilor administratiilor locale, realizarea de sondaje de opinie in functie de interesele specifice ale contractantului.Se vor realiza in principiu 3 sondaje de opinie, in intervalul de 6 luni al perioadei contractulu,elaborare de rapoarte de cercetare cu concluzii si recomandari.Marja de eroare a sondajelor trebuie sa fie de de +/- 3 %, .Oferta financiara va fi structurata in lei/ sondaj de opinie, cu prezentarea pretului total al contractului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.