luni, 25 noiembrie 2013

România va rămâne cu un singur ziar de sport!

România va rămâne cu un singur ziar de sport!
Pentru necunoscători, acum vreo 10 ani în urmă, dacă nu mai mult, în România apăreau nu mai puțin de 4 ziare de sport. Pe lângă Gazeta sporturilor și Pro sport se mai număra un Sportul ...roșu și Total sport. Anii au trecut și asistăm la decesul unui alt ziar din cele 4, mai precis al Pro Sportului! Acesta va rămâne într-un fel pe piață, ca supliment al altui ziar, dar ca săptămânal. Un singur ziar de sport, e mult, e puțin? Poate o consecință firească a promovării a tot felul de copii fără facultatea cerută până și de comuniști și a promovării a tot felul de zoaie umane orientate pe scandal, din lumea primitivă a sportului. Ziarele noastre de sport nu mai erau de mult de sport, ci cu sportivi, așa că decesul publicațiilor poate că e firesc și binevenit! Când ai pagini întâi despre ce cretin de la Steaua a zis despre alt cretin de la Dinamo și uiți performanța sportivă, ai rezultatul firesc. Odihnește-te în pace, Pro sport!



tolo.ro zicere:
Agenția Mediafax anunță în această seară că, începînd cu 9 decembrie, ProSport își va înceta ediția cotidiană și va apărea ca supliment săptămînal al Ziarului financiar.

Am lucrat la ProSport din 1997 și pînă în 2003. Au fost ani de efort sălbatic, alături de oameni  incredibil de talentați și dedicați. Astăzi, la altă vîrstă și în altă epocă, dacă m-aș supune o singură lună ritmului de 16 ore de muncă pe zi, 7 zile din 7, m-aș epuiza de la prima încercare.

Anunțul de azi nu a fost o surpriză pentru lumea presei. Informația plutește de ceva vreme și, spre deosebire de alți manageri mai puternici, care au declarat că nu au nici o emoție să renunțe ediția tipărită a ProSport și să rămînă pe site, mărturisesc că eu am emoții.

Acum, pot spune doar atît: într-un moment în care atîția stau în genunchi, ProSport a fost un ziar care a trăit și a murit în picioare. Faptele sale bune îl vor însoți în noua viață digitală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.