miercuri, 6 noiembrie 2013

Inventatorii vandalilor în campania lui Florea, știuți de foștii sereiști și de actualii pedeliști, condamnă… zvonurile! Găinari de Târgu-Mureș!



Inventatorii vandalilor în campania lui Florea, știuți de foștii sereiști și de actualii pedeliști, condamnă… zvonurile! Găinari de Târgu-Mureș!


Obrăznicia leprelor din primărie, care dădeau comunicate cu vandalii imaginari în campania lui Florea, cu textul pe autocolantele lipite de alți bandiți ai banului public, polițiștii locali ai fostului securist și sereist expulzat Bretfelean, se face din nou simțită! Bandiții care aveau informații certe cum că vandalii din partide și mafioții orașului atacă orașul și doar candidatul Florea veghează (afacerea autocolante a costat 1900 de euro, pentru 3000 de autocolante, pe firmă cu magazin FCM!) dau din bot alte prostii. Să fim serioși, cetatea e reabilitată, pe 4 milioane de euro, de gașca veselă a lui Florea și de partid, adică pe Bența, Poruțiu, Borșan! Ce chestie, sunt abonații la banul public și subordonații din PDL Mureș ai lui Florea, care ar putea, la ordinele găinarului din primărie, să facă pișcotare și parcări la cetate. Plus că sunt români și li se fâlfâie de cetate. Așa că fum fără foc nu iese sau bandiții din primărie vor să abată atenția de la subiect susținând că ei nu vor face afaceri  și din parcări! O nouă aiureală etnică?!
Atenție, la alt comunicat etnic, cel în care erau înjurații țiganii cu cuib stârpit de poliția locală, bandiții ăștia se dădeau de gol cu afacerea 7 milioane de euro pentru ștrandul 1 mai, din care Târgu-Mureș trebuie să plătească…doar 2,1 milioane de euro din banii publici. Cam cât i-a dat pungașul de la primărie lui Maior, cadou de partid pe motiv de bani pentru FCM plus instalație de nocturnă de 200.000 de euro. Pentru că e orașul în care borfașul de român fură doar etnic?!
P.S. Vandalii au fost atribuiți de Florea lui Bretfelean (e fost ofițer SRI, știe ce vorbește), iar actualii SRI nu au suflat o vorbă despre cum e să vină un bou să facă declarații în calitate de dat afară din sistem despre fapte despre care SRI-iștii actualii nu știu nimic. E și greu într-un oraș etnic în care SRI a băgat oameni în presă și scrie la câteva publicații de partid și de interese cu pseudonime de genul inginerul Fodor, cetățeanul Istrate, profesorul Gall…
P.S. 2 Căutați banditul din primărie care semnează așa ceva și a făcut și campanie lui Florea în 2008, ca gurist la megafon, cu statut de funcționar public.



În legătură cu informaţiile apărute în unele mass media locale privind amenajarea unei staţii de autobuz în zona Cetăţii Tîrgu Mureş, precizăm că acest obiectiv nu a figurat şi nu figurează în proiectul de reabilitare a acestui spaţiu istoric al municipiului.

De altfel, dată fiind zona în care este amplasată Cetatea – în plin centru al oraşului – accesul se poate face din străzile adiacente (Nicolae Iorga, Avram Iancu, scara Rackozi).

Primarul municipiului, dr. Dorin Florea, adresează târgumureşenilor rugămintea de a nu se lăsa influenţaţi de asemenea zvonuri, abil ticluite de „maeştri” în arta zâzaniei şi a dezinformării.

Biroul de presă al primărie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.