duminică, 17 noiembrie 2013

Găinarii din Primăria Târgu-Mureș continuă să vă toace banii pe firmele abonate la patinoar! Eternele afaceri ale bandiților PDL Mureș!



Găinarii din Primăria Târgu-Mureș continuă să vă toace banii pe firmele abonate la patinoar! Eternele afaceri ale bandiților PDL Mureș!
Pentru cei care nu știu, prima afacere cu patinoare a costat bugetul local 200.000 de euro, iar apoi fiecare an a fost de veselie pentru porcii din Primăria Târgu-Mureș și PDL Mureș, cu afaceri pe dedicata firmă Remo și pe asociați. Găinarii banilor publici vă vor face praf banii publici acum în parcul municipal(pentru care ar trebui să întrebați lepădăturile PDL Mureș și din Primăria Târgu-Mureș dacă au avut autorizații pentru construire sau afacerea etnică a primat, ca la toate afacerile prin primăria Târgu-Mureș pe români, de preferat scursuri PDL Mureș!). Curtea de conturi, ANI și DNA, căutați dedicațiile porcilor PD Mureș pe abonați și infimul care se adună din bilete, așadar afacerile în pierdere dedicate pe români ale porcilor de români.
P.S. 200.000 de euro pe un patinoar de două luni fac doar cât 100 de atacuri imaginare cu vandali, pe autocolantele firmei din Sângeorgiu de Mureș și de propagandă electorală pentru candidatul jegos pedelist, sumă neglijabilă pentru hoții de români care votează hoții de români.


Sărbătorile de iarnă vor aduce din nou la Tîrgu-Mureş artişti deosebit de apreciaţi de spectatori din toate categoriile de vârstă. Astfel, sâmbătă 7 Decembrie de la ora 17:30 în Piaţa Trandafirilor, la ceremonia de aprindere a instalaţiei de Iluminat de Sărbători şi de inaugurare a Bradului de Crăciun vor susţine un concert extraordinar îndrăgiţii membri ai formaţiei LaLa Band care au promis un spectacol de neuitat. A doua zi, în Parcul Municipal va fi inaugurat patinoarul în aer liber, eveniment la care va participa solistul Alex Velea, cel care va susţine un concert fulminant la care sunt invitaţi toţi cei cei care îi iubesc cântecele. Aşadar, Tîrgu-Mureşul găzduieşte din nou evenimente deosebite dedicate cetăţenilor de toate vârstele. Organizatorul evenimentelor, Primăria Municipiului Tîrgu-Mureş vă aşteaptă cu drag !  - See more at: http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/lala-band-si-alex-velea-la-tirgu-mures.html#sthash.sEP8yzZp.dpuf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.