miercuri, 6 noiembrie 2013

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș au mai încercat o manipulare etnică jegoasă

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș au mai încercat o manipulare etnică jegoasă
Recunoașteți stilul cu adresări, rugăminți și așa mai departe?! Gunoiul ce urmează  a fost scornit de bandiții din PDL Mureș, sub umbrela APM, în campania electorală a porcului portocaliu, textul a fost lipit de polițiștii locali ai fostului sereist Bretfelean în campania porcului portocaliu, pentru asta s-au folosit banii publici deturnați de porcul portocaliu(afacerea autocolante, de 3000 de exemplare și 1900 de euro, pe Media Factory,așa cum apare pe licitatiapublica.ro), iar Florea l-a dat ca vinovat pe Bretfelean (e fost sereist, știe ce vorbește!), ca și cum toți inșii cu statut de funcționar public și dați afară din SRI Maramureș trebuie să facă campanie electorală pentru porcul jegos portocaliu. Desigur, DNA și parchetul i-au scos basma curată pe găinarii  de români cu campania electorală și bani public pentru susținerea porcului portocaliu, iar bandiții din primărie au motivat un anume contract cu Oracler Advertising, uitând că porcii au dovada pe internet, cu furnizarea de autocolante pe altă firmă! Târgu-Mureș, orașul în care borfașul de român nu poate fura decât etnic. Cât mai suportați, târgumureșeni, mafia găinarilor PDL Mureș?!
P.S. Media locală a scris de un control al Curții de conturi și de milioane de euro care nu apar sau au fost date de porcul portocaliu la găinarii lui gen Țerbea, rahat întreținut de rahații lui. Și asta e manipulare de la UDMR, hoți români?! Cum să vorbești de manipulare când ai borfași care fac dedicații etnice pe partid, au condamnați în camarilă și cercetați de DNA și ANI pentru dedicațiile porcului portocaliu și folosești banii publici pe firmele pupincuriste?!

Primăria Municipiului Tîrgu-Mureş deţine informaţii certe potrivit cărora reprezentanţi ai unor formaţiuni politice, în cârdăşie cu grupuri de interlopi, vor vandaliza, în nopţile premergătoare alegerilor din 10 iunie, imobilele şi autoturismele din oraş, prin lipirea de afişe denigratoare, atentând la ordinea şi liniştea publică precum şi la siguranţa şi integritatea bunurilor cetăţenilor municipiului.
Pentru preîntâmpinarea unor astfel de acţiuni menite a crea derută, confuzie şi nelinişte în rândul locuitorilor precum şi pentru protejarea bunurilor acestora, Primăria solicită sprijinul autorităţilor competente, în sensul depistării acestor acţiuni, identificării şi sancţionării făptuitorilor conform legislaţiei în vigoare.
Primarul municipiului Tîrgu-Mureş, dr. Dorin Florea, se adresează, în egală măsură, cetăţenilor oraşului, rugându-i să sesizeze orice act de vandalism, apelând – prin Dispeceratul Integrat de Urgenţă – tel. 112 (apel gratuit) instituţiile statului abilitate a lua măsuri pentru protejarea bunurilor cetăţenilor, respectiv să se adreseze echipajelor de ordine publică aflate în misiune de patrulare în cartiere.
Primarul municipiului are încredere în puterea de discernământ a târgumureşenilor, fără deosebire de naţionalitate, precum şi în corecta apreciere a eforturilor primăriei pentru asigurarea integrităţii bunurilor cetăţenilor şi ale oraşului.

În legătură cu informaţiile apărute în unele mass media locale privind amenajarea unei staţii de autobuz în zona Cetăţii Tîrgu Mureş, precizăm că acest obiectiv nu a figurat şi nu figurează în proiectul de reabilitare a acestui spaţiu istoric al municipiului.

De altfel, dată fiind zona în care este amplasată Cetatea – în plin centru al oraşului – accesul se poate face din străzile adiacente (Nicolae Iorga, Avram Iancu, scara Rackozi).

Primarul municipiului, dr. Dorin Florea, adresează târgumureşenilor rugămintea de a nu se lăsa influenţaţi de asemenea zvonuri, abil ticluite de „maeştri” în arta zâzaniei şi a dezinformării.

Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.