miercuri, 6 noiembrie 2013

Concurs doar pentru sereiști: Ce înseamnă abateri grave de la reglementările interne ale serviciului în cazul fostului șef SRI Maramureș, Valentin Bretfelean?!



Concurs doar pentru sereiști: Ce înseamnă abateri grave de la reglementările interne ale serviciului în cazul fostului șef SRI Maramureș, Valentin Bretfelean?!

Concurs pentru sereiști. Amatorii de turnătorii sunt invitați să răspundă la întrebarea de mai sus, luând o binemeritată pauză de la scris în presa locală. Totuși, ce înseamnă abateri grave de la reglementările SRI care l-au trimis pe Bretfelean, după demitere, în fața consiliului de judecată al instituției? Este vorba de niscaiva grade… ilegale? Premiul?! Doar o strângere de mână, pentru că altfel se consideră mită!

Seful SRI Maramures, inlocuit
Seful Sectiei judetene Maramures a SRI, colonelul Mircea Iosif Miclea a fost eliberat din functie si trecut in rezerva cu dreptul la pensie de serviciu. Motivul deciziei este " optimizarea structurilor de comanda din teritoriu". Incepand de ieri, la comanda Sectiei SRI Maramures a fost numit locotenent-colonelul Ioan Gherghel, pana in prezent prim-loctiitor al sefului unitatii. Colonelul Miclea a fost numit sef al SRI Maramures in ianuarie 2002, cand l-a inlocuit pe maiorul Valentin Constantin Bretfelean, demis si trimis in fata Consiliului de Judecata al institutiei, in urma unor "abateri grave" de la reglementarile interne ale Serviciului. (G.T.)

Detalii: http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/2005-05-11/stiri-pe-scurt.html#ixzz2jsvu36Dl
Follow us: @9AM on Twitter | 9AM.ro on Facebook

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.