miercuri, 27 noiembrie 2013

Să ne râdem de fostul sereist și securist Bretfelean, reprofilat în polițist local de omenie și de autocolante pentru lepădături PDL Mureș



Să ne râdem de fostul sereist și securist Bretfelean, reprofilat în polițist local de omenie și de autocolante pentru lepădături PDL Mureș
Dacă îl băgați în seamă prea tare pe membrul delegației folclorice a găinarilor din primăria Târgu-Mureș la festivalul din Grecia, șeful lipitorilor de 3000 de autocolante (poliția dixit și licitatiapublica.ro, la prețul de 1900 de euro din banii fraierilor de târgumureșeni), în campania gunoiului pedelist, se poate simți important.  Fostul sereist și securist Bretfelean zice că poliția locală nu poate da numele contravenienților, atunci când e vorba de bandiții PDL Mureș și lingăii lui Florea, Maior și alte asemenea specimene de afaceri și partid. Să vedem cum nu au dat numele și în alte dăți și să mai menționăm că bandiții din poliția locală dau și etnia atunci când e vorba de ceva la care bandiții PDL Mureș au interese!
1) Duminică după amiază, în jurul orelor 16:00, incident grav în cartierul Unirii. Cetăţeanul S. Jozsef din Tîrgu-Mureş, s-a urcat pe acoperişul unui bloc turn situat pe strada Decebal nr 40 din cartierul Unirii şi ameninţa că se aruncă în gol şi se sinucide. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă echipaje SMURD, Poliţie şi Jandarmerie, precum şi o patrulă de intervenţie a Poliţiei Locale. Sosit la faţa locului, Valentin Bretfelean, directorul Poliţiei Locale Tîrgu-Mureş, a urcat pe acoperişul blocului şi în urma unor negocieri scurte l-a determinat pe cel în cauză să se depărteze de marginea blocului, moment în care l-a imobilizat şi cu sprijinul unui agent de intervenţie al Poliţiei Locale l-au încătuşat. Ulterior, cu sprijinul angajaţilor SMURD, respectivul a fost predat medicului de gardă de la Secţia de Psihiatrie II. Asupra celui în cauză, instituţiile abilitate vor lua măsurile legale ce se impun. Intervenţia personală a directorului Poliţiei Locale Tîrgu-Mureş de salvare a vieţii cetăţenului  S. Jozsef a fost apreciată de toţi cei prezenţi la acest incident grav care putea să aibă urmări tragice. - See more at: http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/valentin-bretfelean-salveaza-un-sinucigas-copy-1.html#sthash.Q9TmDXFV.dpuf
2) Ordinarii din Primăria Târgu-Mureș s-au prins că au făcut rasism și au schimbat titlul. Țiganii cu cuibul au… dispărut de pe site!
Ce să vezi, după ce ordinarii din primărie, politrucii lui Florea și pupincuriștii de partid care postează orice gunoi pe site, cu atacuri etnice sau minciuni ordinare, de tipul atacul vandalilor din mințile unor trepăduși, DNA Mureș și SRI Mureș, ne spuneți cine plătește campania și care bou se face vinovat de manipulare și de încercarea de a se crea o atmosferă de frică și de dezordine publică?!, postează un atac rasist la adresa țiganilor (care își fac…cuib, bună glumă, cretini pe bani publici, păzea la Combaterea Discriminării, ca să nu pățiți ca alți prostovani din PDL!), șmecherașii repară titlul, la distanță de cel puțin 4 ore. Dacă, așa cum are dovezi și C.D., se scria pe siteul primăriei: Poliția locală a stârpit cuibul de țigani de la Ștrandul 1 Mai, bandiții au postat recent:Poliția locală a evacuat persoanele fără adăpost din Ștrandul 1 Mai!


Una dintre sesizări a ajuns, după ce a fost trimisă la MAI, pe biroul prefectului Grosu, care a avut un răspuns întocmit de Cosmin Blaga; Nu putem cenzura discursul sau conținutul instituțiilor menționate de dvs. în petiția adresată MAI; Am adresat un mesaj de bună expresie celor la care faceți referire în petiția dvs.  Va să zică, poliția locală a lui Florea își permite să judece oamenii în funcție de etnie, doar în cazul rromilor, văzuți ba țigani, ba rromi, iar gășcarii din biroul de presă al primăriei încurajează sau inventează atacurile etnice, iar MAI se face că plouă și prefectul le scrie de bună expresie făptașilor idioți.
P.S. Verifică cineva cum s-au adunat ăia la biroul de presă, unde sunt concursurile și calificările rubedeniilor nășite și cum de ăștia au ajuns să fie reprezentați de Maior și de Chiorean, care dau din gură în fața presei și atacă viceprimarii legali care le stau porcilor de la PDL Mureș în gât și în calea afacerilor dedicate pe transport Siletina și FCM?! Sau e mafia prea mare și interesul pentru găinari români fundamental în orașul în care românul are și el un locșor după 1918?!

Citeste mai mult: Prefectul Grosu de Mureș adresează mesaj de…bună expresie tâmpiților care fac atacuri etnice cu rromi, cuiburi de țigani și care inventează vandali imaginari în campania electorală a rataților PDL Mureș!





“După cum ştiţi, legea protecţiei datelor personale interzice faptul ca noi să dăm numele contravenienţilor. Dacă instituţiile abilitate ne solicită în scris, putem să înaintăm o copie după procesul verbal şi o copie a chitanţei prin care s-a achitat amenda, care deja se află la noi”, a declarat Valentin Bretfelean, director executiv Poliţia Locală Tîrgu-Mureş.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.