marți, 26 noiembrie 2013

Bandiții PDL Mureș nu vă măresc taxele, doar inventeză altele



Bandiții PDL Mureș nu vă măresc taxele, doar inventeză altele
Până când păduchii PDL Mureș nu vor fi căutați pentru afacerile pe porcii PDL Mureș și pe alți găinari români din camarilă(atenție, Curtea de conturi, l-ați mai găsit pe borfașul etnic cu sute de mii de euro cheltuiți din banii publici pe pubelele dedicate fostului pușcăriaș întreținut de hoț, adică pe Țerbea!):


Primarul din Tîrgu-Mureş, Dorin Florea (PDL), susţine că posibilitatea majorării suplimentare a impozitelor şi taxelor locale pentru persoanele fizice cu mai mult de 20% constituie "o şmecherie" de care el nu se va folosi, însă depinde de fiecare primar ce decizie va lua. "Este o şmecherie. Sunt nişte localităţi care, într-un mod haotic, entuziast-prostesc, şi-au extins cheltuielile, neţinând cont de faptul că pot ajunge în situaţia de faliment. Li se dă posibilitatea prin aceasta OUG să majoreze taxele cu încă 20 la sută. Sigur că depinde de responsabilitatea fiecărui primar, pentru că pentru noi nu e o plăcere să mărim taxele populaţiei, având în vedere că problemele sociale sunt foarte mari şi nu acestea sunt principalele surse de venit. Toate aceste măsuri cu creşterea de 20 la sută, care împovărează o masă mare a populaţiei, îţi aduc o creştere de maxim trei-cinci la sută", a afirmat Dorin Florea. Potrivit primarului din Tîrgu-Mureş, sursele principale de alimentare a bugetelor locale sunt impozitele pe venituri, astfel că guvernanţii ar trebui să fie preocupaţi de încurajarea mediului de afaceri, care să dea posibilitatea înfiinţării de noi locuri de muncă. "Eu nu voi mări taxele. O serie de taxe speciale, tarife, sigur, le analizez, în baza unor auditări. Taxele speciale sunt cele pe care le percepem în diverse locuri, de agrement. Nu trebuie insistat pe majorarea de taxe şi impozite, ci pe stimularea mediului de afaceri. (...) Mediul de afaceri este speriat, debusolat, pentru că vede ce se întâmplă, lipsa de credibilitate, vede cum este întocmit un buget într-un moment de avarie. Nu este un mediu prietenos, iar autorităţile locale nu au forţa necesară să compenseze bâlbâielile autorităţilor centrale", a spus Dorin Florea. Edilul a adăugat, totodată, că impozitarea stâlpilor şi piscinelor "se va răsfrânge în facturi" şi va duce la "situaţii de criză". - See more at: http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/dorin-florea-eu-nu-voi-mari-taxele.html#sthash.TYmHhjWU.dpuf
Antena1 zicere:
Morţii ar putea să aducă bani la buget. Primăria Târgu Mureş vrea să introducă o taxă de înmormântare de 30 de lei.
.
Unul dintre motivele invocate de edili este că sicriele ocupă un spaţiu al domeniului public.

În plus, Primăria Târgu Mureş propune majorarea taxei de păstrare a sicriului - în cele trei zile cât stă în capelă - de la 28 de lei la 50 de lei.
Mariana Viorica Mariana · Top Commenter
o sa ajungem ca in spania ,din 2014 un reprezentant de la fisc ,va lua parte la nunti la botezuri,la comuniuni,la aniversari,la inmormantari,sa nu cumva sa ramana ceva venituri nedeclarate
Reply · 2 ·
· 6 hours ago

    Coman Bogdan · Top Commenter · Alba, Italy
    Asta e ceva bun,ce sa castige atati bani vanzatori de vise aka popi.Impozite ca la toti ceilalti.Si eu vreau sa fi incinerat,ma pis pe sicriele si pe spatiul lor,dupa ce sunt mort ma doare`n basca ce fac cu osemintele mele.
    Reply · 1 ·
    · 5 hours ago
    Lucian Mocanu · Electrician at Rad immobiliare s.a.s
    eu ma intreb ,,,oare cum de toti cei ce candideaza si promit,,,,,,,,,,,, si la scurt timp uita de unde au plecat? si eu care credeam ca numai din cauza lipsurilor se ajunge la lipsa de memorie..........
    Reply ·
    · 5 hours ago

Mariana Viorica Mariana · Top Commenter
incinerat si gata,e mai practic,si fara cele pomeni (care din punctul meu de vedere sunt bani cheltuiti aiurea)...pe mine sa ma imbrace in trening,si incinerata,si cenusa aruncata
Reply · 1 ·
· 6 hours ago

    Antoneta Irsa · Top Commenter
    Sper ca glumiti..
    Reply ·
    · 25 minutes ago
    Mariana Viorica Mariana · Top Commenter
    Antoneta Irsa deloc
    Reply ·
    · 24 minutes ago

Sorin Catalin · Liceul teoretic Grigore GHICA Vv
cata prostie,idiotenie,bataie de joc.Bani,bani si iar bani.La ce sa mai stai in catunul asta numit TARA.cum sa fii mandru ca esti roman.
Reply · 1 ·
· 7 hours ago

Grigorescu Luiza · Works at BCR
ma intreb cum va plati mortul taxa, vca doar chitanta va fi pe numele lui :))))))))
Reply · 2 ·
· 7 hours ago

    Sherin Goncerenco · Liceul Teoretic Eugen Lovinescu din Bucuresti
    O Doamne Dumnezeule!:))))
    Reply · 1 ·
    · 7 hours ago
    Antoneta Irsa · Top Commenter
    Si pana cand o sa plateasca ( mortu') aceasta taxa - daca se va pune in aplicare? Pana o sa i se faca si pomana de 7 ani?.. si-apoi o sa fie iertat si de pacate..
    Reply ·
    · 7 hours ago
    Grigorescu Luiza · Works at BCR
    pana va invia :))))))
    Reply ·
    · 6 hours ago

View 1 more
Adam Valeru · Works at Viseu de Sus
TAXA O PLATIM LA BISERICA SI CAPELA NU ESTE ACONSILULUI .VAI DE CAPUL ROMANULUI ....DAR NE MERITAM SOARTA;
Reply · 2 ·
· 8 hours ago

Mc-Dj Freddy Nrg · Top Commenter · Owner at Mc-Dj Freddy NrG · 965 subscribers
Ne merităm soarta ! Să luăm atitudine, nu înseamnă să postăm la infinit mesaje pe site-uri sau Facebook, ci să ieşim în stradă să dăm de pământ cu ei, indiferent despre ce subiect ar fi vorba !
Pădurile sunt distruse, taxe peste taxe, salarii de nimic, servicii medicale de mizerie, autostrăzi = 0, economie inexistentă, siguranţa locului de muncă = praf, şi lista poate continua .. deci .. .. să vedem cine supravieţuieşte ?!
Reply · 2 ·
· 8 hours ago

Laurentiu Gheorghiu · Top Commenter · Facultatea de Constructii Iasi; sectia C.C.I.A.
Primarului nu-i mai ajunge spatiul ? I-l donez pe al meu. Uite ca eu nu vreau sicriu. (SIC) :)
Reply · 1 ·
· 8 hours ago

Nicolae Enache · Top Commenter · Liceul Industrial Energetic Ploiesti
De ce nu luati mai taxa pentru florile depuse la mormant si pe felinarul de aprins lumanari?Nu mai va satura nici dracu.
Reply · 1 ·
· 8 hours ago

Mihai Cezar Calinciuc · Nici atat
Perfect! eu zic sa ceara si taxa de drum separata cortegiului funerar.(doar ingreuneaza traficul)
Reply · 1 ·
· 9 hours ago

    Cristi Wiz · Universitatea din Pitesti
    nu le mai da mah idei .....
    Reply · 1 ·
    · 8 hours ago
    Raul Mastan · Top Commenter · Wetsus
    Si inca o taxa pt lumanari si tamaie, ca polueaza mediul. mai adaugam una pt poluare fonica

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.