miercuri, 27 noiembrie 2013

Bandiții PDL Mureș consideră: Orașul sunt eu



Bandiții PDL Mureș consideră: Orașul sunt eu
Borfașii din PDL Mureș și trepădușii aduși  din interes de borfaș în instituții scriu gunoaie pentru bandiții  care nu mai știu cum să fure etnic orașul. Într-o asemenea creație, aflăm că… orașul a făcut multe pentru sport. Poate că borfașii PDL Mureș se fac că nu înțeleg, dar nu orașul a făcut ceva pentru sport, ci interesele unor bandiți din PDL Mureș. Citiți expunerile de motive și lobbyul jegos al lepădăturilor portocalii și vedeți cum bandiții PDL Mureș au dedicat la borfașii lor milioane de euro din banii publici, Așadar, nu orașul a făcut pentru sport, ci porcul pedelist. Iar consilierii locali cu interese sau cei șantajați de porcii din PDL, au votat etnic pentru borfașii ținuți în brațe de bandiții PDL. Simplu, nu, pentru a da pomană unor inși ca pedelistul Maior și neamurile lui,  pe Borșan pedelistul , pe  fostul pușcăriaș nesimțit și brașovean Țerbea și alții pe măsura intereselor porcului pedelist.


Oraşul a făcut mult pentru sport, aşa cum o dovedesc, de altfel, bugetele alocate de primărie pentru susţinerea disciplinelor sportive.

Programul nostru sportiv se include într-un amplu proiect, cu funcţionalitate turistică şi de agrement (ansamblu cinegetic, terenuri de golf, circuit auto etc.), sustenabil pentru accesarea de fonduri europene.

Poate că unii nu înţeleg consecinţele dezastruoase pe care le pot avea asemenea gesturi răutăcioase, în demararea proiectelor, ştiind în ce lume concurenţială trăim. În ce ne priveşte, dorim să fim cu temele făcute”.

În finalul scrisorii, primarul Dorin Florea solicită miniştrilor de resort să analizeze cu atenţie şi să nu dea curs acestor abuzuri, să nu facă o excepţie în aplicarea legii la Tîrgu Mureş, întrucât nu ambiţiile politicianiste, ci faptele atestă consistenţa proiectelor.

Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.