joi, 21 noiembrie 2013

Bandiții PDL Mureș au afaceri și cu treceri de pietoni supraînălțate



Bandiții PDL Mureș au afaceri și cu treceri de pietoni supraînălțate
Uitând că păcăliciul lor e la primărie cu vreo 10 ani în care nu a făcut absolut nimic pentru treceri de pietoni, bandiții PDL Mureș s-au găsit ei, după un deceniu de lenevie și puturoșenie a gunoaielor PDL Mureș, să facă… treceri de pietoni fără număr. Desigur, firma e abonată, firma KiSS Unicum e abonată, iar dacă apare și ratatul de intermediar al lui Florea fără calificare e rețeta sigură pentru o afacere de partid verificată de neterminatul din partid!
Alo, bandiții lui Florea, vedeți că Maior acesta întreținut de porcul PDL Mureș nu e în primărie, e un amărât de consilier local care nu poate vorbi în numele altor consilieri locali și nu reprezintă nici măcar lepădăturile lui din primărie și PDL Mureș. Nu sesizează nimeni ANI că bandiții PDL Mureș își arogă calități pe care nu le au și recepțiile sunt făcute de bandiți de partid și nu de instituția care a  contractat lucrările și cu inginerii necesari?! Știm, e mafia pramatiilor PDL Mureș, dar vedeți că alte pramatii ale lui Florea, acum tot în PDL, au mai recepționat, tot cu presa bovină cu care merge Cătană la un notar, așa cum se laudă acela, în aranjamentul pentru publicitate dedicată de la porcul PDL Mureș, lucrări la Week-endul pentru care prostovanul PDL Mureș plătește din banii noștri în urma procesului pierdut cu MTS și Moga, de aproape un milion de euro. Pentru mai multe amănunte căutați procesele de executare silită ale lui Moga cu bandiții din primărie.
P.S. Verifică cineva ce au mai încălcat leprele lui Florea promițând parcări de 800 de euro pe Senin și gășcarul PDL Mureș Borșan și afacerile pe abonatul Urdă (Adru Solution, containere de un  miliard de lei bucata,  pentru care găinarul ilegal al lui Florea face lobby ilegal și nerușinat)? USL, lași bandiții PDL Mureș să își facă de cap?!

Chiar dacă consilierii locali PNL s-au opus proiectului de creştere a gradului de siguranţă în trafic, alte patru treceri de pietoni supraînălţate au fost finalizate în aceste zile, pentru protejare pietonilor, în special a şcolarilor.

 „ La cererea părinţilor şi a cadrelor didactice, ce ne-au semnalat pericolele la care sunt expuşi copii în trafic, am finalizat patru noi treceri de pietoni supraînălţate ce forţează conducătorii auto să reducă viteza în zonele de lângă şcoli, pentru a proteja copii. Continuăm acest proiect şi deja avem semnale clare că numărul accidentelor din jurul şcolilor a scăzut. Pentru noi este importantă siguranţa şcolarilor şi vom căuta soluţii cât mai eficiente pentru protejarea lor. Supraînălţarea trecerilor de pietoni va continua. ” a declarat consilierul Claudiu Maior. Noile treceri supraînălţate sunt pe strada Crinului lângă Şcoala Generală nr.2 Bernády György, la Liceul Tehnologic Avram Iancu, fostul liceu MIU – între cele două corpuri, la complexul Panoramic din cartierul Libertăţii şi pe strada Secerei lângă complexul comercial din zonă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.