luni, 11 noiembrie 2013

Până când borfașii din Primăria Târgu-Mureș caută autorizațiile și dovezile achitării impozitului…



Până când borfașii din Primăria Târgu-Mureș caută autorizațiile și dovezile achitării impozitului…
Niște copii de la o televiziune de partid se dădeau de ceasul morții cum că  eu nu îi las pe unii să taie copaci și gardul viu pentru a face parcările vrute de banditul PDL Mureș și pentru care plătește 800 de euro pentru fiecare mașină parcată. Pentru copiii care se uită în gura slugii de partid(care tăia copaci pentru că l-a rugat…Claudiu, că ajunseseră să se tutuiască de atâta fericire), căutați, dacă aveți vreun gram de civism în voi și nu vă spală creierașele borfașii de la televiziunea de partid cu dedicații de la banditul mare de partid actele care îl privesc pe slujbașul Cucuiet Ioan:
1.    Autorizații pentru ocuparea spațiului Energomur(200 mp, cu construcții ilegale și din materiale combustibile, adică garaje din vechituri), cu parcare camion și mașină personală).
2.    Autorizații pentru ocuparea domeniului de 40 mp (grădină, pentru care bandiții din primărie au dat răspunsul de…are flori frumoase, înfrumusețează cartierul) și plata chiriei pe vreo 8 ani.
3.    Legea care îi permite Cucuietului să nu plătească cheltuielile de bloc, punându-se cu o persoană mai puțin!
4.    Numărul abonamentelor pentru FCM pe care avea acesta de plasat(10 abonamente pe șef de asociație care trebuiau plasate pentru ca banditul PDL Mureș să poate lua banii publici).
5.     
Iar copii din presă, desigur fără facultate, poate învață că până și ei au dreptul la CCM unic pe ramură, care spune cât e salariul lor și le dă dreptul și la o fidelitate de 25 la sută. Contractul e în vigoare până în 2014, cel puțin. Tot pentru copii, poate verifică cum bandiții din PDL Mureș și din primărie bagă pe televiziunile de propagandă pentru lichele PDL Mureș banii publici și merg cu cretinii ceilalți din presă la notar, pentru a le da sume infime din cele peste 400.000 de euro în nici 2 ani pentru publicitatea primăriei! Poate că acești copii verifică ce casete ale primăriei au fost deturnate de slugile jegoase și cu rude, din primărie, pentru televiziunea de partid, cum au ajuns niște neterminați să scoată monitoare ale primăriei pe munca de la serviciu, cu decontare după ora 16, la firma întreținută de porcii de partid portocaliu, cum au ajuns activiștii nesimțiți ai lui Florea să scoată înștiințări de plată și alte dedicații de la porcul portocaliu. Eventual se pot interesa de ce autocolantele pentru campania borfașului portocaliu nu au fost făcute pe firma respectivă, trebuind ca bandiții să apeleze la firma din Sângeorgiu de Mureș!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.