marți, 19 noiembrie 2013

Naționala praf! Ei și ce? Niște români mai puțin în țara cafelei și mai mulți bani publici care să nu fie cheltuiți de borfașii de partid


Naționala praf! Ei și ce? Niște români mai puțin în țara cafelei și mai mulți bani publici care să nu fie cheltuiți de borfașii de partid
Naționala de fotbal s-a făcut de rușine maximală, fapt previzibil, dar nerecunoscut de tot felul de idioți care au vrut să fie… patrioți. Acum, că am scăpat de calificarea nemeritată de proștii noștri, câteva observații de bun simț:
1.     Imbecilitatea: Mergem la Rio!  Rio, dacă nu le-a spus nimeni idioților de fotbaliști, e un film cu… papagali. Totuși, papagalii noștri vor merge la Rio, adică la papagalii lor!
2.     Deși Pițurcă nu avea sarcină să califice unii îi pregătiseră prima de calificare, de 500.000 de euro. Păi bine, derbedeilor, dacă nu se califică are scuza că nu i-a trecut gășcarul Sandu asta ca sarcină, dacă se califică hai să mai furăm 500.000 de euro pentru gășcar?! Politică eternă a bandiților de români care se ajută mereu între ei!
3.     Justiția lor vs. Justiția noastră. Pentru că niște inși au încercat să bage niște elemente pirotehnice pe stadion 8 români au luat-o în freză de la un sistem judiciar ca la carte. Noi, pentru că Pițurcă a semnat ca un bandit pentru găinarul Becali, nici măcar nu l- am arestat preventiv și mincinosul  a rămas cu condamnarea de un an fără executare!
4.     Tricolor șifonat la noi, prin prezența unui neterminat condamnat de statul român, ceea ce nu se poate spune despre antrenorul Greciei care nu are cazier ! Care națională mai are un asemenea ins ca antrenor?!
5.     Lecție dată de copii! Deși cretinii de români fluierau de zor imnul Greciei, niște copii pentru care măgăriile etnice nu sunt cunoscute au cântat cu patos imnul Greciei, fapt dovedit de transmisia TV.
6.     Un alt meci pe bani publici! După măgăria de la Atena, cu transmisiunea pe banii unei bănci care simte nevoia să arunce cu 366 de clipuri, măgăria de la altă televiziune controlată de USL-iști. Era mai bine ca ratații din TVR să arunce cu banii noștri pentru transmiterea meciurilor?!
7.     Ratatul Pițurcă, la vreo 5 ani distanță de momentul în care FRF nu știa cum să scape de el, rămâne în funcție, pe motiv că nu are obiectiv!
Singura soluție, demisia condamnatului și punerea pe făraș a tuturor rataților aduși odată cu ăsta la Națională!  Demisia, rataților!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.