marți, 19 noiembrie 2013

Bandiții PDL Mureș au nevoie de dedicație pe containere pe Urdă (Adru)! Nu îi bagă pe bandiții lui Florea nimeni la lobby jegos pentru o firmă privată? Mafioții PDL Mureș fac ce vor în orașul care nu îi votează decât etnic pe porcii de români?!



Bandiții PDL Mureș au nevoie de dedicație pe containere pe Urdă (Adru)! Nu îi bagă pe bandiții lui Florea nimeni la lobby jegos pentru o firmă privată? Mafioții PDL Mureș fac ce vor în orașul care nu îi votează decât etnic pe porcii de români?!
Acolo unde apare Maior sigur e afacere dedicată. Pentru porcii lui Florea, afacerea secolului sunt containerele îngropate de 100.000 de lei bucata pentru Urdă, cu firma Adru Solutions. Bandiții lui Florea au terminat de furat orașul acesta și a rămas doar subteranul neexploatat de bandiți? Consilieri USL, permiteți o nouă afacere dedicată a bandiților din PDL Mureș și a abonaților lor?! Individul pentru care porcul lui de partid a inventat 1,7 milioane de euro pentru fotbal și instalație de nocturnă de 200.000 de euro, ilegal ca și viceprimar, ilegal ca și consilier personal, nu are voie să se dea legal în primărie, pentru simplul fapt că aiuritul e în Legislativ (consiliul local). Dacă bandiții lui Florea îl dau pe acesta în executiv faceți sesizările cuvenite la ANI și DNA-ul fără Curcă cea binevoitoare, pentru calități ilegal asumate, pentru conflicte de interese pe familionul întreținut de porcii lui din PDL Mureș și pentru lobby jegos pentru prietenii hoților PDL Mureș. Stârpiți hoția și mafia PDL Mureș sau dați limbi găinarilor care vă fură?!



Peste 350 de asociaţii de proprietari ce reprezintă peste 30.000 de cetăţeni ai municipiului Tîrgu-Mureş, cer Primăriei, printr-o petiţie, montarea containerelor de gunoi subterane, un amplu proiect pe care Primăria l-a propus în data de 11 iulie 2013 în Şedinţa de Consiliu Local, dar care a fost respins de anumiţi consilieri care au dorit şi doresc să blocheze oraşul şi proiectele ce aduc un beneficiu cetăţenilor. „ În parcul din complexul Diamant am văzut cât de eficient funcţionează aceste ghene de gunoi subterane. Este curat, este igienic, este civilizat. De aceea, îi invităm pe consilierii locali care au blocat acest proiect important pentru oraş să îşi regândescă poziţia şi să asculte vocea celor 30.000 de cetăţeni care doresc montarea acestor dispozitive moderne.  Vrem un oraş curat şi civilizat. Nu mai vrem ghene de gunoi mizere şi insalubre.” a declarat Călin Moldovan, preşedinte de asociaţie de proprietari în cartierul Mureşeni, un cartier cu mari probleme în jurul ghenelor de gunoi. „ Eu sper ca la viitoarea şedinţă de Consiliu Local toţi consilierii vor vota pentru montarea în oraş a acestor containere ce vor aduce un grad mai mare de curăţenie în cartiere şi pe străzi. S-a văzut utilitatea lor în parcul Diamant. În ţările europene, această soluţie este folosită de foarte mulţi ani. Tîrgu-Mureşul ar fi primul oraş din Transilvania care ar implementa pe scară largă această soluţie. Înţeleg nemulţumirea preşedinţilor de asociaţii de locatari, care au văzut blocat acest proiect şi îi asigur că Primăria va întreprinde toate demersurile pentru ca acest hotărârea să fie votată.” a declarat consilierul Claudiu Maior, iniţiatorul acestui proiect. - See more at: http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/peste-350-de-asociatii-cer-containere-de-gunoi-subterane.html#sthash.YGnAyBDJ.dpuf
P.S. Cu siguranță, pesedeii vor vota pentru banditul PDL Mureș fie și prin prisma afacerilor cu bandiții din primărie ale unor șefi PSD Mureș, pe familion și vom avea liber la hoțiile PDL Mureș! Bandiților, parcă nu ați plătit burse pentru elevi și vouă că trebuie containere de un miliard de lei vechi bucata. După ce porcii PDL Mureș au făcut și loc de parcare pe 800 de euro bucata, ca orice jeg de român care se respectă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.