marți, 5 noiembrie 2013

Unde au fost și ce au ajuns compozițiile Păunescu și Holograf! La echipe de partid, din pixul bandiților din LPF și FRF



Unde au fost și ce au ajuns compozițiile Păunescu și Holograf! La echipe de partid, din pixul bandiților din LPF și FRF
Două echipe pe locuri inventate, CS Universitatea, echipă  cu loc inventat din pix de bandiții fotbalului românesc din LPF și FRF, respectiv FCM Târgu-Mureș, echipă cu un club care și-a cumpărat loc de divizie în campania porcului pedelist, de la primarul PDL de Sânnicolau Mare, ca orice găinărie electorală a porcilor PDL Aceleași interese ale bandiților din LPF și FRF, cu specificitatea că bandiții au tolerat și găinăria cu FCM care a intrat în prima divizie fără să aștepte 3 ani, conform statutului. Dar când bandiți de la LPF și FRF vin și mănâncă la țeparul Țerbea, în prezența lui Maior, înțelegeți cine se adună și de ce. Țerbea, cel puțin , a crăpat cu stil, înainte să fie condamnat pentru mita în elicopter și astfel nu știm mai multe despre alt motiv de a dezafilia Craiova decât pentru a-l aduce pe Subotici, pe care îl cerșea Maior la fostul pușcăriaș ordinar scos de la bulău și dușuri de Constantinescu și pedepsit  doar de Dumnezeu, pentru hoțiile lui.

Site-ul oficial al CS Universitatea Craiova a publicat în această după-amiază un comunicat prin care Andrei Păunescu anunţă că a decis să cedeze "cu titlu gratuit" imnul "Cîntec pentru Oltenia" echipei Primăriei.

Iată comunicatul lui Andrei Păunescu:

Astăzi, 5.11.2013, eu, Andrei Alexandru Păunescu, fiu al poetului Adrian Păunescu, împreună cu membri ai familiei Păunescu, anunţ public cedarea cu titlu gratuit a imnului „Cântec pentru Oltenia“ echipei Clubul Sportiv Universitatea Craiova.

Consider că este clubul care poate să reînvie legenda şi spiritul Craiovei Maxima, echipa căreia imnul i-a fost adresat de la bun început.

Club Sportiv U Craiova SA are exclusivitate pentru folosirea versurilor, nicio altă formaţie neavând dreptul să-l folosească.

Este cântecul pe care tatăl meu mi l-a încredinţat spre a-l cânta pe scena Cenaclului Flacăra şi pe care îl cânt şi în prezent în toată ţara şi nu numai.

Mă alătur unor nume ca Silviu Lung, Gheorghiţă Geolgău, Corneliu Stroe, Nae Ungureanu, Nicolae Negrilă, Gheorghe Craioveanu, Pavel Badea, Ovidiu Stângă etc, în sprijinul dezinteresat şi sincer pentru echipa unui oraş de poveste.

În încheiere, aş vrea să îndemn milioanele de suporteri olteni să se unească în susţinerea unor valori care ne-au caracterizat mereu: decenţă, pasiune, ambiţie, etică, profesionalism şi dorinţa de a fi cei mai buni.

Doar aşa Universitatea Craiova poate să renască!

Andrei Alexandru Păunescu


Oficial, dar deloc original, Imnul FCM, interpretat de celebra trupa Holograf este o adaptare a piesei "În zori de zi". "Am predat imnul celor de la Tîrgu Mureş. Am înţeles că publicul de acolo l-a primit foarte bine şi sînt onorat că au apelat la noi pentru această melodie", a declarat Dan Bitman pentru GSP.




Clipul pentru bandiții PDL Mureș aici:
http://www.tvmures.ro/opinia-muresenilor/opinia-muresenilor/article/imnul-fcm-tirgu-mures-interpretat-de-holograf-videoaudio/template.html
sursa video: youtube.com (video postat pe contul clubului muresean de fotbal si atribuit fcm-tirgumures.blogspot.com )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.