marți, 5 noiembrie 2013

Cât Holograf înghit târgumureșenii pe dedicația bandiților din primărie?



Cât Holograf înghit târgumureșenii pe dedicația bandiților din primărie?
Holograf e abonata probabil numărul 1 la primăria lui Florea, dacă nu căutăm prestatori jandarmi de Știi TV, televiziunea de partid, pe firma prin care banii vin de la primăria lui Florea și se distribuie în parte presei obediente și care merge cu intermediarul la notar, așa cum se laudă Marius Cătană, fără să îi pută a cartel jegos românesc Consiliului Concurenței care nu a mișcat un deget nici la mita electorală pe magazin Real în campania lui Băsescu a pungașilor din primărie și PDL Mureș(100.000 de euro aruncați pe mita electorală pentru cadre didactice).
Haideți să numărăm, după ce am auzit de la o păsărică, că bandiții din primărie vor să aducă Holograf și de 1 decembrie, la șueta de partid și televiziune din centru numită de bandiți… sărbătoarea națională! La ce întreținuți din banii publici sunt cei de la Holograf vă mai mirați că ăia au făcut până și imnul bandiților de la FCM-ul  pedelistului  Maior?! Să tot cânți de albastru și portocaliu dacă potlogarii PDL îți umplu buzunarele!
La o scurtă căutare, mai multe dedicații pe Holograf, în nici 3 ani, mai toate afacerile pe banii publici. Cât fac praf bandiții din primărie pe abonații de la Holograf?!

02.06.2013 - Nelu Şopterean, Kilyen Ilka, Anca Branea, Mihaela şi Cipirian Istrate, Tóth Katalin&Band, Nagy Fero&Beatrice, Holograf. Bani publici
23 octombrie 2013, concert, în turneul Cât de departe

joi, 31 mai 2012, la Concert Holograf în Cetatea medievală din Tîrgu-Mureş. Bani publici
9 octombrie 2010, concert în Cetate. Bani publici.

Oficial, dar deloc original, Imnul FCM, interpretat de celebra trupa Holograf este o adaptare a piesei "În zori de zi". "Am predat imnul celor de la Tîrgu Mureş. Am înţeles că publicul de acolo l-a primit foarte bine şi sînt onorat că au apelat la noi pentru această melodie", a declarat Dan Bitman pentru GSP.




Clipul pentru bandiții PDL Mureș aici:
http://www.tvmures.ro/opinia-muresenilor/opinia-muresenilor/article/imnul-fcm-tirgu-mures-interpretat-de-holograf-videoaudio/template.html
sursa video: youtube.com (video postat pe contul clubului muresean de fotbal si atribuit fcm-tirgumures.blogspot.com )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.