luni, 7 octombrie 2013

ActiveWatch nu înghite povestea SRI cu…eco-anarhismul! Asta nu e ca vandalii imaginari ai porcilor PDL Mureș și ai lichelelor de sereiști ratați din campania banditului portocaliu?!



ActiveWatch nu înghite povestea SRI cu…eco-anarhismul! Asta nu e ca vandalii imaginari ai porcilor PDL Mureș și ai lichelelor de sereiști ratați din campania banditului portocaliu?!
Dovadă că nu toată presa înghite mizeriile inventate de SRI. Cum SRI nu aduce dovezi avem un mega-Pinochio pe banii publici. Chiar așa, mă SRI, ce dracul e aia, eco-anarhismul și cum e cu vandalii imaginari și imaginați de lichele pregătite de sistem, în campania bandiților PDL la alegerile locale din Târgu-Mureș? Ce ați băut, mă și ce primiți pentru propaganda jegoasă? Unde sunt dovezile, bă?!

Solicitare de interes public adresată SRI: Ce sunt eco-anarhiștii?

Publicat Joi, 3 Octombrie 2013


Solicitare de interes public adresată SRI


În atenția domnului George Maior, director SRI

În atenția Comisiei comune permanente a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI

ActiveWatch solicită directorului Serviciului Român de Informații, George Cristian Maior, și Comisiei comune permanente a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI să prezinte detalii cu privire la amenințarea „extremistă” și „eco-anarhistă” despre care a susținut că planează asupra protestelor privind situația de la Roșia Montană.

„SRI a acordat atenţie acţiunilor interesate menite să influenţeze actul decizional precum şi tentativelor unor structuri extremiste, eco-anarhiste, de a exploata sau de a deturna mişcările protestare, de altfel, legitime”, a declarat George Maior.

În lipsa unor clarificări, această declarație aruncă suspiciune asupra manifestanților și consolidează stigmatizarea unor categorii de persoane care își exercită dreptul garantat prin constituție și protestează în spațiul public împotriva exploatării miniere cu cianuri de la Roșia Montană.

Pentru acuratețe și responsabilitate, vă adresăm următoarele întrebări:

    Care este definiția eco-anarhismului?
    Este eco-anarhismul o activitate infracțională condamnată în Codul Penal ?
    Care sunt structurile eco-anarhiste pe care SRI le monitorizează și cum sunt ele organizate și finanțate?
    Care este departamentul din SRI care monitorizează structurile eco-anarhiste și care sunt resursele alocate (nr. de ofițeri, operațiuni de filaj, interceptări, resurse financiare) ?
    Câte persoane sunt monitorizate de către SRI în legătură cu posibila existență a unei structuri eco-anarhiste?
    Cine a identificat fenomenul și cine a dat mandat SRI să monitorizeze eco-anarhismul?
    Din ce an este monitorizat fenomenul eco-anarhist?
    Câte mandate de ascultare s-au solicitat pentru a ține sub observație fenomenul eco-anarhist în general, și câte în timpul protestelor legate de Roșia-Montană?
    Care este lista structurilor suspectate că ar fi încercat să deturneze protestele pe tema Roșiei Montane?


ActiveWatch este o organizație de drepturile omului care militează pentru comunicare liberă în interes public.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.