luni, 28 octombrie 2013

Dumneavoastră le dați milioane de euro prin afacerile pe Primăria Târgu-Mureș, ei sponsorizează din profit concertul pus la cale de șmecherașii PDL Mureș!

Dumneavoastră le dați milioane de euro prin afacerile pe Primăria Târgu-Mureș, ei sponsorizează din profit concertul pus la cale de  șmecherașii PDL Mureș!
La această oră la Târgu-Mureș se desfășoară un concert despre care primarul Florea a spus că nu îl interesează ca și cheltuieli, că ar fi firme private în joc, dar pe afiș bandiții porcilor din primărie au trecut doar un sponsor și în rest doar Primărie și Consiliul local!
 Până când bandiții lui Florea vor spune câți bani publici au fost aruncați pe concert, prin presa care nu merge cu leprele lui Florea la notar, în cartelul găinarilor de români, judecați cum se cheamă ca un întreținut din banii publici și cu afaceri fără număr să sponsorizeze la comandă! După ce au umflat zeci de milioane de euro unii ca Bența, Borșan, Redatronic, Valpet, Astor, de ce să dea banii considerați ca fiind curați înapoi la insul șef la instituția care le-a dat ăștora contracte și dedicații?!
DNA și Curtea de conturi, verifici dacă găinarii etnici din primărie nu albesc niște bani sau își iau ceva comision sub formă mascată?!
P.S. Eu am scris de afacerea cu 200.000 de euro din bani publici pentru cumpărarea instalației de nocturnă teren de antrenament pentru clubul familionului Maior. Exact atunci, banditul lui Florea a ieșit în față pentru a anunța că are 600.000 de euro, donație, pentru altă instalație de nocturnă. Întrebarea retorică este: dacă porcii lui Florea primesc pomană 600.000 de euro de ce simt nevoia să mai șparlească 200.000 de euro din banii publici?!
P.S. 2 Un găinar din primărie se trecea cu 200 de lei aport la o firmă și împrumuta firme respectivă, în declarația de avere, cu 80.000 de lei, adică contravaloarea a 400 de aporturi! Desigur, banii pot fi mânjiți și organele statului nu pot lua măsuri, deoarece se consideră că între prieteni împumuturile nu sunt purtătoare de dobândă și astfel găinarul a trecut banii din contul lui fără probleme legate de declarația de avere.
P.S. 3 Verificați dacă concertul de la Târgu-Mureș nu a fost la pachet cu alte concerte, în semnul că se plătește unul și mai pică unul gratis? Avem exemplul cu Hrușcă care presta la Zereș și apoi cânta la Florea sau Iris, care ar fi prestat anul trecut la victoria jegului cu vandalii imaginați de sereiști, din banii publici și cu autocolante pe magazin FCM, în folosul leprelor PDL Mureș, după câteva zile după ce a cântat pe bani publici la Zilele orașului!


Cine verifică cât a primit Iris pentru Zilele târgumureșene și dacă concertul nu a fost la pachet cu concertul pentru pomenirea victoriei lui Florea?


Cine verifică cât a primit Iris pentru Zilele târgumureșene și dacă concertul nu a fost la pachet cu concertul pentru pomenirea victoriei lui Florea?
La 8 zile distanță de un concert pe bani publici, din cadrul Zilelor târgumureșene, politrucii din primărie și presa de partid îi invită pe târgumureșeni la un concert pentru câștigarea primăriei de către cameleonul politic Florea. Desigur, nu apare nici un sponsor pe afiș sau în comunicat, ceea ce indică găinăria că târgumureșenii au concert din banii lor pentru proslăvirea candidatului PDL, pentru că insul nu a candidat ca independent, ci reprezentant al termitelor portocalii. Și cum la Târgu-Mureș s-au mai întâmplat minuni de genul un cantautor vine și cântă la un eveniment cu bilete, organizat de un ins din preajma celor din primărie, iar la 7 zile primăria îl aduce pe cantautor pe bani publici, posibil cu decontarea a două evenimente pe un eveniment public, gașca din primărie trebuie să răspundă la întrebarea cât a dat Irisului și dacă banii târgumureșenilor au fost pentru două concerte, nu pentru unul! Cum am avut parte în campanie electorală de pungașii subordonați lui Florea care au pus pe bani publici autocolante (atenție, primăria lui Florea are afacerea autocolante A4 pe o firmă din Sângeorgiu de Mureș care se pare că deține și magazinul FCM!), de investigat dacă vreun prostălău iremediabil pe bani publici nu a folosit banii dumneavoastră pe propagandă pupincuristă pentru șef și a premeditat atacul vandalilor, sub supravegherea sereiștilor foști sau chiar actuali!) și cum am avut precedentele cu cântec Hrușcă, gașcă din primărie câți bani ai târgumureșenilor ai dat pe concertele Iris și cine anchetează folosirea banilor publici pe afaceri de promovat șmecherii de partid? 


Primarul municipiului Târgu Mureș, Dorin Florea a anunțat pe pagina oficială de Facebook că va sărbători împreună cu târgumureșenii victoria de la alegerile locale. Potrivit Exit-Poll-ului, Florea a câștigat cel de-al patrulea mandat consecutiv cu 54,04%.
În această seară, la ora 20:00, târgumureșenii sunt așteptați în fața Primăriei Târgu Mureș la concert Holograf și Neoton Familia.
"Am luat nota 10 ! Multumesc Tirgu Mures!!Multumesc romani!!Multumesc maghiari!!
Multumesc celor care ati stat pe Facebook alaturi de mine pe parcursul acestei campanii electorale si m-ati ajutat sa le arat tuturor lucruri pe care nu aveam cum sa le comunic prin alte mijloace! Cu acordul vostru, a sosit momentul ca in Tirgu Mures sa avem o zi a prieteniei, bunei convietuiri si armoniei romano-maghiare. Astfel, ziua de 11 iunie va fi “Ziua Armoniei”. Va astept in fata primariei, maine, luni, 11 iunie, ora 20:00. Am auzit ca vine Holograf si Neoton Familia :))", a anunțat Florea pe site-ul de socializare.
UPDATE: 12:20 Biroul de Presă a Primăriei Târgu Mureș a informat că vor concerta Neoton Familia și Iris.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.