joi, 17 octombrie 2013

Liber la purtat bentițe în culorile drapelului. Ale oricărui drapel?!



Liber la purtat bentițe în culorile drapelului. Ale oricărui drapel?!
CNCD a decis că dirigintele și directorul școlii în care era Sabina cea cu o bentiță în 3 culori care semănau cu cele ale drapelului României se fac vinovați de discriminare.  Desigur, o mare știre pentru marii români, dar să vedeți cum le va tremura unora chiloții  etnici atunci când să zicem că unii maghiari vor veni la școală cu o bentiță în alb, roșu și verde! Pariem că iese  circ?! Dacă bandiții de români au făcut scandal la numirea unei amărâte de școli în Târgu-Mureș, dacă se dă amendă în piață  târgumureșeană prin oamenii fostului sereist Bretfelean care au trecut de la lipit autocolante în campania porcului portocaliu, cu anunț pe licitatiapublica și afacere pe magazinul FCM, de 3000 de autocolante a 1900 de euro din banii publici, că cineva îndrăznește să pună etichete bilingve, vă dați seama de ce sunt în stare românii atunci când, să zicem, de 1 decembrie, fetițele maghiare vor veni cu bentițe în alb, roșu și verde la școală!
P.S. Un motiv în plus pentru marii români să schimbe ziua națională cu una de interes pentru toți românii. Singura zi de mândrie națională și valoare recunoscută internațional nu e 4 iunie, atunci când România era cu adevărat mare?! Un fel de ziua românilor de pretutindeni, măcar, ar trebui să fie 4 iunie, chit că se vor supăra maghiarii pentru care și 1 decembrie e aproape zi de doliu.

 Fapta dirigintei de clasa de a solicita elevei Sabina Elena sa nu mai poarte o bentita tricolora in incinta unitatii de invatamant, respectiv fapta de a deposeda eleva de bentita, constituie discriminare prin incalcarea dreptului la demnitate, pe criteriul convingeri, potrivit art. 2 alin. (1) coroborat cu art. 15 din O.G. 137/2000, modificata si republicata. Se aplica reclamatei amenda contraventionala in cuantum de 400 lei. Vot: in unanimitate a celor prezenti.

       De asemenea, prin aceasi hotarare s-a decis ca directorul scolii a savarsit prin comportamentul
       sau pasiv, respectiv neadecvat o fapta de discriminare, constand in tratamentul injust la care
       a fost supusa petenta (art. 2 alin. 4 coroborat cu art. 15 din O.G. 137/2000). Se aplica
       reclamatului amenda contraventionala in cuantum de 400 lei. Vot: in unanimitate a celor
       prezenti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.