sâmbătă, 19 octombrie 2013

Să ne râdem cu Evenimentul zilei, care nu plătește TVA, dar face pe nebunul isteric!



Să ne râdem cu Evenimentul zilei, care nu plătește TVA, dar face pe nebunul isteric!
Am scris-o și o mai scriu, presa din România e în mare parte bolnavă, fie prin implicarea în politică, fie prin angajările făcute, fie prin banii neplătiți la stat și care constituie o frumoasă evaziune fiscală de zeci sau sute de milioane de euro! Nu ajunge că în presă sunt angajații cu diplomă de Ștefan Gheorghiu, ratații din SRI sub acoperire și cu securiștii în familie, nu doar în Ardeal, acolo unde e interes SRI contra UDMR, pentru a acoperi voturile etnice date hoțului de român, că rudele bolnave sunt aduse la ziare, pentru că orice control la o publicație poate dovedi și alte măgării. Până când statul român, prin organele sale, va căuta  licențele Microsoft și nu numai,  care dovedesc încălcarea dreptului de autor, alte ilegalități ar fi: neplata jurnaliștilor la sumele stabilite în CCM unic pe ramură, în vigoare până în ianuarie 2014, licitațiile la primării  la care nu merg borfașii de români și la care sunt dați câștigători intermediarii porcilor PDL, intermediari care se laudă și că merg cu presa bovină și etnică la notarul dedicat, în cartelul leprelor de români, în Ardeal sau aiurea. Cine sparge buboiul numit presă (comunistă, sereistă, politică, evazionistă?). Au ajuns niște păcălici să se plângă că li se impune să plătească TVA-ul?!
P.S. Un jurnalist care dă în judecată angajatorul și câștigă pe 3 ani, conform CCM unic pe ramură salariul de minimum 1500 de lei plus vechime și 25 la sută fidelitate aduce aproximativ 4000 de euro pleașcă statului român care nu a fost în stare să urmărească hoții și evazioniștii. Înmulțiți asta cu jumătate din numărul jurnaliștilor și veți afla cam cu cât este furat statul doar din escrocheria neplății salariului legal de către tot felul de borfași, de la tovarăși cu Ștefan Gheorghiu ca maximă realizare și de la diverși indivizi cu diplome primite politic de la trepădușii pe care i-au pupat în părțile moi.


"Evenimentul zilei" acuza: Guvernul Ponta a blocat conturile ziarului la cateva ore dupa difuzarea interviului cu presedintele Traian Basescu pe postul B1TV
de Ionut Baias     HotNews.ro

"La cateva ore dupa difuzarea interviului cu presedintele Traian Basescu pe postul B1TV, Guvernul Ponta a blocat conturile ziarului Evenimentul Zilei. Trezoreria Statului, subordonata Ministerului de Finante, a informat telefonic EVZ ca masura a fost luata pentru neplata TVA-ului, datorie minora prin comparatie cu arieratele altor companii", acuza ziarul.

EVZ anunta ca a sesizat Ambasada SUA si oficialitatile europene.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.