marți, 15 octombrie 2013

O nouă victorie a lui Mititelu! După ce mafioții și pușcăriașii i-au dezafiliat Craiova și i-au interzis echipa pe Oblemenco, Mititelu a obținut dreptul la stadionul pe care porcii din FRF și LPF îl dedicaseră gășcarilor Olguței!



O nouă victorie a lui Mititelu! După ce mafioții și pușcăriașii i-au dezafiliat Craiova și i-au interzis echipa pe Oblemenco, Mititelu a obținut dreptul la stadionul pe care porcii din FRF și LPF îl dedicaseră gășcarilor Olguței!
Tot respectul pentru Mititelul, acum e cazul să denunțe la oficialii fotbalul european  inventarea echipei pentru Olguța, fără considerente sportive și furtul de jucător de către foști pușcăriași precum netrebnicul de Sorin Tati Țerbea, cel care răspunde acum doar Divinității, pentru că justiția terestră l-a ratat pe țeparul pușcăriaș! Și poate că Mititelu îi face un mic cadou cu o sesizare la DNA  Olguței pentru abuz în serviciu și folosirea unei echipe care nu are nimic sportiv în ea, doar interesele mafiei fotbalului canceros.


Gsp.ro dixit:
Radio GSP » Ştiinţa revine pe "Ion Oblemenco"! Mititelu în direct: "Esteee!" UPDATE Cu Bistriţa nu se poate în Bănie

15 Octombrie 2013 15:17

UPDATE / Decizia mai poate fi atacată cu recurs. Craiova va putea juca din nou pe fostul Central abia la meciul din etapa a 9-a cu FCM Tîrgu Mureş, şi nu la următorul joc acasă, cu Bistriţa, deoarece mai are de ispăşit o etapă de suspendare.

Regulamentul FRF spune că o echipă suspendată trebuie să evolueze la minimum 40 de km distanţă de sediul clubului.
________________
Radio GSP a anunţat astăzi decizia Tribunalului Dolj în cazul Ştiinţei.

Oficialii Universităţii au cîştigat procesul cu municipalitatea şi echipa va trebui reprimită pe arena "Ion Oblemenco" începînd de la următorul meci acasă.


Mititelu a primit vestea de la moderatorii postului de radio:

"Esteee! S-a făcut în sfîrşit dreptate! Am plecat să iau certificatul de repunere în drepturi, iar apoi mă duc la stadion!", a exclamat Adrian Mititelu la Radio GSP.

În vară, înainte de startul ligii secunde, primarul Craiovei, Olguţa Vasilescu, a dat ordin ca echipa lui Mititelu să fie evacuată de pe legendara arenă. Pînă ca magistraţii să decidă azi că ordinul a fost unul abuziv, Ştiinţa şi-a dus suporterii "acasă" pe arenele din Severin şi Roşiori de Vede.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.