joi, 31 octombrie 2013

Iglesias pe banii voștri din… apă! Prin abonații la primăria lui Florea care simt nevoia să sponsorizeze afacerea primăriei lui Florea!



Iglesias pe banii voștri din… apă! Prin abonații la primăria lui Florea care simt nevoia să sponsorizeze afacerea primăriei lui Florea!
Cu scuzele de rigoare, din rândul sponsorilor de partid și de interese care au sponsorizat concertul Iglesias nu am menționat prezența Aquaserv. Pe vremuri, o companie nașpa pentru porcii PDL Mureș, care vroiau și au reușit să-și pună la conducere insul de partid. Desigur, când era maghiar acolo, bandiții lui Florea spuneau că acela are salariul exorbitant! Dacă 80.000 de lei pentru un inginer era mult, oare ce ar fi spus porcii lui Florea cu cei doi directori maghiari din primărie care au completat 150.000 de lei la rubrica venit anual încasat, adică de două ori cât Florea și după mintea proastă a pedelistului, de două ori exorbitant, iar dacă mai adăugăm că banditul etnic îi dădea subordonatului Maior 35.000 de lei pentru consiliere, din banii publici, înțelegeți ce hoție se face prin primărie și bandiții de români aleși eminamente etnic. Desigur, pe vremea lui Daraban era nașpa să găurești străzi pentru a-ți pune conducte, dar cu băiatul agreat de porcii lui Florea reabilitările după așa ceva sunt plătite din banii publici, pentru că acolo e altă firmă a porcului PDL Mureș care trebuie ajutată! Așadar, furnizorul de apă scumpă, cum se lăudau porcii lui Florea acum câțiva ani, simte, cu șeful iubit de porcii din PDL Mureș, să sponsorizeze concertul găinarilor de partid! Ce mai urmează: Locativ să sponsorizeze Metallica, Piețele lui Filimon și poliția sereistului și securistului  Bretfelean să sponsorizeze concert Madonna?! Ce interese de partid și de afaceri mai au porcii din PDL Mureș?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.