joi, 24 octombrie 2013

Pentru ploieștenii care vor să își dea în gât leprele care îi conduc: Aici sunt banii dumneavoastră și interesele bandiților PDL! Sesizați curtea de conturi și DNA!


Pentru ploieștenii care vor să își dea în gât leprele care îi conduc:  Aici sunt banii dumneavoastră și interesele bandiților PDL! Sesizați curtea de conturi și DNA!

Până când bandiții de la PDL Mureș nu vor da socoteală pentru banii luați de la populație pentru a fi făcuți cadou găinarilior PDL Mureș și familionului lor, precum și foștilor pușcăriași scoși de hoții lui Florea din pușcărie, pe vremea când acesta era țărănist, cu pedeapsă divină pentru hoțiile jegoșilor, să aflați cum s-au făcut praf banii publici la o altă primărie a porcilor PDL, la Ploiești, locul în care hoția e la ea acasă!

Gsp zicere: 

Gazeta Sporturilor v-a prezentat în ediţia tipărită de ieri primele acordate de municipalitate fotbaliştilor de la Petrolul pentru sezonul trecut al Ligii 1. Aproape 2 milioane de euro în total pentru clasarea pe locul 3.

Site-ul GSP.ro vă oferă azi şi documentul cu tabelul complet al premierilor.

Prima coloană reprezintă totalul banilor care trebuie acordaţi, iar pe a doua sînt trecute sumele achitate deja în prima tranşă.

Întreg vestiarul petrolist a rămas uluit după ce pe listă, în dreptul directorului sportiv Marius Nicolae (penultimul din listă), a fost trecută o primă pe care doar Grozav şi Geraldo o depăşesc dintre jucători!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.