vineri, 18 octombrie 2013

Drapel ars pe Călărașilor. Ce convenabil pentru românii adevărați!

Drapel ars pe Călărașilor. Ce convenabil pentru românii adevărați!
Pe strada Călărașilor din Târgu-Mureș ar fi expus un drapel ars. Știre de ieri de la Antena 3, de pe blogul unuia de prin Harghita – Covasna, care preia cu veselie articolele din ziarele naționaliste și prostiile SRI scrise cu pseudonime și aduse la ziare sau în media electronică. Desigur, în studio un invitat s-a și exprimat cu convingere că așa se întâmplă în …Har-Cov! Cum ar veni, acolo unde locuiesc unguri musai se dă foc la steag! Totul miroase, însă, a altceva. Drapel care să zacă ars 3 săptămâni fără ca proprietarul sau bugetarul care lucrează acolo să se prindă, poză preluată de pe blogul celebru și pentru articolele scrise de băieții cu ochi albaștri care înjură UDMR și alte prostii semnat de români cu numele lor din publicații naționaliste sau care fac sluj românului pedelist cu interese în spurcat contracandidatul UDMR, lipsa de reacție a rataților de comunitari lipitori de autocolante electorale în campania lui Florea, sub conducerea fostului sereist și securist Bretflelean, zburat de la SRI Maramureș în condiții nespuse populației par să indice că românii nu au vrut să reacționeze și că au reacționat unii când era cazul: după scandalul cu etichete bilingve în piață, după posibila curtare a UDMR de către PSD care vrea să scape de gunoiul numit PNL, după ceva scandaluri cu festivalurile maghiare pe care pungașii lui Florea nu vor să le organizeze pentru că nu le iese ceva și ei umflă banul public la așa-zisele festivaluri bilingve, cu abonații lor de români.
Haideți, deci, să nu mai credem toate prostiile, aluziile că așa se întâmplă în Har-Cov și manipulările în direcția înjurării maghiarilor și a UDMR! Drapelul acela putea fi ars de orice derbedeu de rrom, evreu, sas, român, maghiar, poate chiar de un fan aromân al lui Becali, supărat că gășcarul lui e în pușcărie! Fără dovezi nu are rost să se arunce anatema asupra maghiarilor, mai ales că pungașii de români din primărie fac afaceri etnice, dedicate, pe români, în campania lui Florea se scrie în românește de atacul imaginar al vandalilor și Bretfelean cade de prost, Florea susținând că fostul securist e în spatele minciunii (Bretfelean știe ce vorbește, e fost ofițer SRI!), suntem și în orașul în care băieții cu ochi albaștri scriu pentru bandiții PDL Mureș sau împotriva candidaților români ai PSD, iar bilingvismul porcilor de români ai PDL Mureș e bun pentru pliantele de pe licitatiapublica.ro din scrisoarea electorală a pungașului! Câtă vreme DNA-ul lui Curcă nu a mișcat un deget împotriva bandiților de români care au folosit banii publici pentru a minți prostovanii de români și maghiarii aferenți, când  SRI face isterie contra maghiarilor, când pungașii de români cu publicații pe bani publici dați prin notar în cartelul porcilor de români fac campanie pentru gunoiul de la PDL Mureș sigur nu avem o problemă cu un steag pe care nu l-a văzut nimeni 3 săptămâni! Mai încercați, băieți!
P.S. Bandiții de la PDL Mureș sunt printre cei cu mizeriile etnice și de înjurat contracandidatul, verificați presa bastarzilor, inclusiv cea a inșilor din familii mixte, ca să fie perversiunea și mai mare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.