joi, 31 octombrie 2013

Găinarii din PDL Mureș - invidioși că și alții se înfruptă din banii publici, adică PNL !Găinarii din PDL Mureș - invidioși că și alții se înfruptă din banii publici, adică PNL !
Am ajuns la glume bune, ca găinarii banului public din Târgu-Mureș, porcii care fac afaceri exclusive prin instituția șefului de partid Florea, să plângă de banii cheltuiți de peneliști! Și am ajuns ca unul ca Filimon,  șmecherul în uniformă cu alergie la etichete bilingve (ca și securistul și sereistul Bretfelean), amândoi resuscitați de mafioții pedelei, să declare presei că el nu ia taxe pentru ocuparea domeniului public pentru că piața de mere și cu miros de doi și un sfert se desfășoară în…Piața Trandafirilor. Insul e preocupat, la cererea gunoiului-șef, de cum cheltuiește penelistul Dobre banii. Dincolo de cifre, unele ale dracului de mari, dar perfecte pentru Târgu-Mureș, orașul în care PNL, PSD și PDL fură doar etnic, mai rămâne ca un întreținut cu 1,8 milioane de euro prin porcul lui de partid, adică Clodu Maior, alintat astfel de pușcăriașul lui iubit, să clameze cheltuirea absurdă a banului public de către penelist sau poate un gășcar ca Borșan să plângă de milă târgumureșenilor pentru banii pe care nu poate pune laba și pe care îi face praf penelistul! Târgumureșenii și mureșenii, în general, nu trebuie să uite că hoțiile românești pot fi combătute prin denunțuri penale, prin sesizări la DNA, ANI, Curtea de conturi și dacă vreun borfaș de român (pentru că doar ăștia fură, cel puțin în Târgu-Mureș) este prins să facă pușcăria binemeritată până va crăpa ca un porc ce este! Haideți că nu mai trăim în martie 1990,  adevăratul dușman nu mai e maghiarul, ci banditul de român care fură etnic și pentru care lucrează serviciile, DNA și alți găinari care in sistemul mafiot românesc în brațe, pentru ca, desigur, să nu vină maghiarul și să fure Târgu-Mureșul!

Alo, bandiții din PDL Mureș, cât ați făcut praf din banii publici pe motiv de festivalul vinului și Iglesias și unde sunt chitanțele pentru așa-zisele sponsorizări de la 12 firme cu abonament la afaceri prin primăria lui Florea? E cumva în contract prevăzut că cine primește pleașca de la bandiții din primărie trebuie să întoarcă o parte din bani sub formă de …sponsorizare, ca să nu se prindă unii ce e cu banii ăia?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu