luni, 14 octombrie 2013

Iglesias la Târgu-Mureș. Găinarii PDL Mureș lovesc din nou în bugetul local?!Iglesias la Târgu-Mureș. Găinarii PDL Mureș lovesc din nou în bugetul local?!
Acum 3 zile îl freca pe unul din gașca pedelistului Florea despre costul concertului Uriah Heep organizat de Consiliul Județean Mureș. Copilul de mingi al lui Florea și cu familionul băgat în primărie se întreba cât costă concertul. Același lucru ar trebui să întrebe acum Dobre cel cu livrare de familion la și de la domiciliu, cu mașina CJM! Ce afacere au mai făcut găinarii PDL Mureș din primărie și consiliul local?!
Atenție, Târgu-Mureș e orașul în care se dau 1900 pe autocolante înainte de campania banditului portocaliu, e orașul în care subordonatul PDL Mureș primește 5000 de euro pentru sondajele primăriei și în care publicitatea vine pe Cătană cel care se laudă cum merge cu presa la notar în ceea ce pute a cartel al viermilor de români și în care porcul pedelist cere milioane de euro pentru sportul idioților și gunoaielor de foști pușcăriași din anturajul viermilor PDM Mureș.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu