miercuri, 30 octombrie 2013

Verifică cineva eventuala spălare de bani la concertul Iglesias de la Târgu-Mureș și cum s-a ajuns ca niște abonați la primăria lui Florea să sponsorizeze o afacere a primăriei lui Florea?



Verifică cineva eventuala spălare de bani la concertul Iglesias de la Târgu-Mureș și cum s-a ajuns ca niște abonați la primăria lui Florea să sponsorizeze o afacere a primăriei lui Florea?
Concertul lui Iglesias, prilej ca derbedeii, ilegalii dovediți de justiție și ANI, întreținuții lepădaților din PDL Mureș și porcii din PDL Mureș cu găinării dedicate de la gunoiul cunoscut - să se etaleze! Cum bandiții cunoscuți au găsit sponsori exact firme care primesc bani fără număr prin primăria lui Florea și cum bandiții din primărie nu au prezentat costuri, pentru DNA, Curtea de conturi, fisc și alte instituții de control ale statului român o întrebare: ce bani au dat ăia – albi sau negri - ca sponsorizare și câți bani publici au mai făcut praf, în plus,  bandiții PDL Mureș?!
Doar ca idee: Bența, Borșan, Redatronic, Valpet, Astor, Insta Service, adică zeci de milioane de euro din bani publici și europeni prin porcii de partid și primărie, anual și prin dedicații etnice ale leprelor din primărie și consiliul local. Ce bani au dat ăștia așa-zisa sponsorizare, unde sunt actele semnate de porcii portocalii și cum e posibil în capitalism ca un întreținut pe bani publici să dea bani celui care îi dă afacerea?! Atenție, aici bandiții PDL Mureș din primărie nu mai pot inventa vandali cu leprele date afară din SRI și cu alți derbedei de partid cu alcool în nări și nici Curcă sau Sandu nu mai sunt  la DNA, iar băieții cu ochi albaștri s-au săturat de scris articole cu pseudonim în campania mafiotului portocaliu, pe care să le copieze marii români și alți bandiți interesați să promoveze hoții PDL Mureș cu bau-baul maghiarul care vrea să fure Târgu-Mureșul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.