marți, 29 octombrie 2013

Întreținutul Clodu Maior, pe milioane de euro ale târgumureșenilor cadou de la șeful lui de partid, Florea, s-a pozat cu Iglesias!

Întreținutul Clodu Maior, pe milioane de euro ale târgumureșenilor cadou de la șeful lui de partid, Florea, s-a pozat cu Iglesias!
Nu putea lipsi ocazia, dacă tot a venit Iglesias să cânte pe bani publici și pe bani publici de la firmele abonate la porcii portocalii din primărie, ca fostul jucător al Realului Madrid să se pozeze cu mai...or! Întreținutul pe milioane de euro din bani publici prin mila șefului de partid Florea, cel care l-a ținut pe ăsta ilegal viceprimar și încă ilegal consilier, pentru a-i umfla buzunarele (vreo 50.000 de lei pomana porcului portocaliu pe an ca viceprimar, 35.000 de lei pomana porcului portocaliu pe motiv de consiliere, ca și cum Florea ar avea ceva de învățat de la scula lui!). Desigur, trepădușii lui Florea nu i-au spus lui Iglesias că porcul PDL Mureș a beneficiat de loc de campanie electorală, după ce hoții PDL Mureș au ratat afacerile cu Forex și Minerul, că bandiții nu au stat 3 ani în divizia a doua, inventând continuarea secției de fotbal a lui AS Sânnicolau Mare, că porcii lui Florea s-au ales cu echipă prin primar PDL de Sânnicolau Mare, că familionul derbedeilor nu plătește impozite la stat și așteaptă ca fiscul să le scoată instalația de nocturnă făcută cadou de porcul PDL de la primărie din banii publici; 200.000 de euro, prin Insta Service, cum nu i-au spus invitatului cum e cu cumpărarea de loc de la Corona Brașov, dedicația banditului mare de la primărie, 1,8 milioane de euro pentru găinarii de la FCM, despre schimbarea culorilor și a numelui pentru ca târgumurețenii să nu mai spună că porcii lui Florea îi fac cadou milioamne de euro găinarului care are culorile partidului, ca să se știe cine e mafiot mare în oraș, cum nu i s-a mai spus că porcii lui Fliorea aruncă banii publici pe magazin FCM prin cupele liceelor, prilej ca gunoaiele de români să mai fure 15.000 de lei pentru locul 1, doar!
Desigur, bandiții portocalii ai lui Florea nu i-au spus lui Iglesias cum e cu șantajul de la consiliul local, cu copii aduși în tricouri pe bani publici să ceară bani pentru pungașul de partid! Poate pramatia cunoscută îl întreabă pe Igleasias cum Real Madrid trăiește fără banii publici prin derbedeii de partid care fură bugetul local, așa cum se întâmplă cu mafia pedelistă la Târgu-Mureș și poate îi spun invitatului cum au pus mâna pe Subotici, cerut de Clodu Maior în interceptări de la banditul jegos Sorin țerbea, cel care și-a luat pedeapsa divină în elicopter, dac justiția nu a fost în stare să îl înfunde încă o dată pe fostul pușcăriaș întreținut de banditul PDL Mureș cu milioane de euro, dintre care 700.000 doar pentru futsalul gunoiului de român!

www.asatirgumures.ro

Înaintea concertului susținut în centrul orașului, Julio Iglesias a primit un cadou care cu siguranță îi va aduce aminte de Tîrgu-Mureș. Claudiu Maior, membru în Consiliul Director al clubului ASA Tîrgu-Mureș i-a înmânat un tricou de joc al formației noastre. Pentru cei care nu cunosc, Julio Iglesias a fost în tinerețe un sportiv care promitea mult. A fost portar la echipa de tineret de la Real Madrid. Din păcate, la vârsta de 20 de ani, Julio Iglesias a suferit un grav accident de mașină, fiind nevoit să renunțe la cariera sportivă. Pe patul de spital a primit o chitară și a început să cânte pentru a depăși momentele de tristețe cauzate de accident. Și astfel de la o promițătoare carieră sportivă, a ajuns un muzician celebru. Tricoul înmânat ieri este cel de deplasare, de culoare albă. Și asta deoarece, primul echipament al ASA-ului este în culorile rivalei Real-ului, FC Barcelona.
- See more at: http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/tricoul-asa-cadou-pentru-julio-iglesias.html#sthash.hmvEkQrB.dpuf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.