luni, 21 octombrie 2013

Amenda de la gașca lui Florea a fost plătită de contribuabilul maghiar! Ce alte provocări jegoase de sezon mai urmează dinspre cele două părți, cu accent de la bandiții pupincuriști de derbedei PDL Mureș, care se cred în martie 1990 și prin vandalii inventați de gunoaie în campania electorală a hoțomanului și cu autocolante pe magazinul FCM?



Amenda de la gașca lui Florea a  fost plătită de contribuabilul maghiar! Ce alte provocări jegoase de sezon mai urmează dinspre cele două părți, cu accent de la bandiții pupincuriști de derbedei PDL Mureș,  care se cred în martie 1990 și prin vandalii inventați de gunoaie în campania electorală a hoțomanului și cu autocolante pe magazinul FCM?
Desigur, în Târgu-Mureșul în care bandiții PDL Mureș fac afaceri exclusiv etnice, în care Florea semnează pentru Țara secuilor ca și capitală culturală și în care banditul ales etnic cerșeste votul secuilor, orașul cu vandalii imaginați de porcii PDL Mureș și de excrementele din servicii secrete și în care maghiarii nu primesc răspuns în termenul legal pentru manifestările lor culturale pe numele lor Vâltori, altele decât ale bandiților pe televiziunea de partid Știi TV și pe interese bilingve pentru trupele impresariate, o știre adevărată este aceea că un cetățean maghiar plătește o amendă dată de băieții de casă ai leprei portocalii.
P.S. Poate CNCD va lua măsuri, dacă este cazul, împotriva securistului și insului fost în uniformă care fac alergie la inscripții bilingve dacă nu le scriu porcii lor din primărie, care au comis-o la rândul lor cu atacuri la adresa rromilor (Florea, amendă 4000 de lei pentru declarații discriminatorii) sau cretinii din biroul de presă care au dat comunicate discriminatorii în care etnia era prezentată expres și în care rromii erau țigani cu cuib, așadar ceva trimitere la zburătoare?! Să mai spunem că râde ciob de oală spartă și că în primărie sunt inși care și-au uitat propria etnie?!
Citynews zicere:

MS: Amenda pentru gogonele bilingve a fost plătită cu monede (UPDATE)
Lakó Péterfi Tünde, târgumureşeanca care a fost amendată cu 1.500 de lei pentru că nu deţinea autorizaţie pentru a împărţi inscripţii bilingve pentru produse agro -agroalimentare, într-o piaţă din Târgu Mureş, a achitat, astăzi, amenda, la Birou de Taxe şi Impozite, din cadrul Primăriei Târgu Mureş, însă cu monede de un ban.
ms amenda pentru gogonele bilingve fost platita cu monede

Amenda a fost plătită în această dimineaţă, cu sacii cu banii mărunţi care au fost preluaţi de Ercsei Ferenc, şeful Serviciului de Taxe şi Impozite, însă fără să numere bani. Acesta a promis că reprezentanţii primăriei vor număra banii cu un aparat special iar dacă vor fi în plus, vor returna restul femeii.

De când a fost amendată, Lakó Péterfi Tünde a făcut apel la cei care vor să îi sară în ajutor pentru a plăti amenda în monede. Până săptămâna trecută ea a adunat aproape 8.500 de lei.

Reamintim că, la începutul lunii octombrie, târgumureşeanca, însoţită de reprezentanţii Partidului Popular al Maghiarilor din Transilvania a împărţit în Piaţa 7 Noiembrie etichete bilingve pentru produsele agroalimentare. În aceeaşi zi, Poliţia Locală i-a amendat cu suma totală de 1.500 de lei pentru nerespectarea unei hotărâri de CL care prevede obligativitatea obţinerii unui acord de la Primărie în acest caz. Totodată, şeful Administraţiei Pieţelor Târgu Mureş, Vasile Filimon le-a cerut celor care au împărţit gratuit etichetele să intre în legalitate.

Reprezentanţii PPMT Târgu Mureş au cerut demiterea lui Filimon şi au anunţat că vor formula sesizări la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării împotriva acestuia şi a şefului Poliţiei Locale Târgu Mureş, Valentin Bretfelean.

UPDATE: Lakó Péterfi Tünde a declarat că a achitat jumătate din amendă, urmând să conteste în instanţă procesul verbal. Aceasta a precizat că a adunat aproximativ 8.500 de lei, iar banii care au rămas urmează să îi folosească în cauze asemănătoare. Potrivit sursei, banii au fost adunaţi atât de la partidele politice cât şi de la cetăţeni din mai multe judeţe.  Lakó Péterfi Tünde a precizat că urmează să înfiinţeze în curând o asociaţie care va milita pentru bilingvism denumită "Acasă suntem".


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.