miercuri, 16 octombrie 2013

Agramatul agramatului nu a aflat că Maior e ilegal consilier personal al lui Florea. Ilegalul întreținut de porcul portocaliu nu reprezintă pe nimeni, decât sfânta nesimțire a porcului de român din gașca etnică care îi face cadou 35.000 de lei furați de la târgumureșeni!



Agramatul agramatului nu a aflat că Maior e ilegal  consilier personal al lui Florea. Ilegalul întreținut de porcul portocaliu nu reprezintă pe nimeni, decât sfânta nesimțire a porcului de român din gașca etnică care îi face cadou 35.000 de lei furați de la târgumureșeni!
Credeam că prostovanii care îi fac reclamă șmecherașului s-au prins că ANI a dat comunicat cum că Maior e ilegal ca și consilier personal, pentru că individul umflă banii și în consiliul local și face cumul de funcții pe banii publici. Asta dacă nu mai adăugăm afacerile pe Siletina cu care a intrat în primărie și pe clubul pus pe mumă-sa, pe care se umflă milioane de euro de la porcul lui jegos și nesimțit din PDL Mureș!
Alo, târgumureșeni, Maior nu reprezintă nimic, e unul din ăia 20 de consilieri locali, nu mai acceptați ca trepădușii etnici ai lui Florea să îi facă imagine gășcarului lui Florea. Găinarii nu au nimic legal pentru a-l băga pe păcălici în față și fac asta doar pentru a i se face imagine, în caz că porcii lui Florea reușesc să dea jos viceprimarul legal liberal, pentru a-l pune pe prăpăditul  lor obișnuit în loc. Nu mai acceptați ca mafia PDL să îi pună oamenii, ca agramații și profitorii porcului portocaliu să vă fure în continuare, fie și numai pentru publicitatea aruncată pe Cătană, care merge cu presa la notar, cum se laudă șmecherașul care sună presari pentru a-i amenința.

"Claudiu Maior a încălcat regimul juridic al incompatibilităților, întrucât, în timpul exercitării mandatului de Consilier local în cadrul C.L. al Municipiului Târgu-Mureş, Jud. Mureş, a încheiat în calitate de persoană fizică autorizată în cadrul PFA MAIOR SERGIU CLAUDIU un contract de prestări servicii, în valoare totală de 35.840 Lei, cu Primăria Municipiului Târgu-Mureş", se arată în comunicatul ANI.


În cursul după amiezii de luni, 14 octombrie 2013, consilierul  Claudiu Maior a participat la o întâlnire cu cetăţenii de pe strada Semănătorilor şi B-dul 1 Dec.1918 – unde s-au discutat problemele cu care se confruntă locatarii din această zonă.


Cei prezenţi la întâlnire şi-au manifestat dorinţa ca în zona zona blocurilor din spatele Direcţiei Generale a Finanţelor Publice să se amenajeze parcări acoperite şi parcări ecologice, precum şi asfaltarea aleilor pietonale. De asemenea, s-a solicitat amplasarea unui gard de protecţie întra staţia de taxiuri şi spaţiul verde din faţa blocurilor din B-dul 1Dec.1918 nr.4 şi 6 ( zona Poli II ). Preşedintele asociaţiei de proprietari nr.210, ing.Herlo Vasile a ţinut să-i mulţumească lui Claudiu Maior pentru implicarea în problemele cu care se confruntă asociaţiile de proprietari din municipiul Tîrgu-Mureş. Imediat după această întâlnire consilerul primarului Claudiu Maior s-a deplasat pe str.Păltiniş, unde s-a ajuns la concluzia ca trotuarul din faţa caselor să fie refăcut, precum şi plombarea câtorva gropi din interiorul străzii.
- See more at: http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/claudiu-maior-alaturi-de-tirgumureseni-1.html#sthash.kA26HCXh.dpuf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.