joi, 31 octombrie 2013

Bandiții lui Florea ilustrează un subiect cu poză din alt subiect



Bandiții lui Florea ilustrează un subiect cu poză din alt subiect
Desigur, bandiții lui Florea nu pot scăpa vreun motiv să înjure USL. Cum găinarii lui Florea sunt și agramați pe deasupra, ei ilustrează subiect proprietari de garaj cu fotografie de la garajele făcute de bandiții din primărie pe firma Senin, de 800 de euro decontați cu obrăznicie de borfaș! Acele garaje, alcătuite din 4 stâlpi și o nenorocită, sub pișcături Valpet, scot din buzunarul târgumureșenilor câte 800 de euro pentru fiecare mașină parcată nu sunt parcări deținute, ci închiriate. Fiecare posesor de mașină plătește ceva de ordinul 200 de lei anual, după ce banditul din primărie a făcut praf 3800 de lei pentru locul de mașină și astfel construcția se amortizează în 19 ani. Mult după ce va fi oale și ulcele! Afacere din bani publici a bandiților din primărie și partid, pe abonați, dintre care unii chiar din gunoiul PDL Mureș!
P.S. Poate că bandiții lui Florea și agramatul cunoscut vroiau să lovească în fraierii care dețin propriile garaje, pentru a face reclamă închirierii spațiilor de parcare de câte 800 de euro pe abonații porcilor portocalii!
P.S.2 Numărați de câte ori borfașii lui Florea îl promovează pe Maior la parcări de 800 de euro și apoi căutați interesele pramatiei PDL Mureș la firma respectivă!


Proprietarii construcţiilor care nu fac parte din categoria clădirilor, precum parcările şi piscinele, vor fi obligaţi să achite anul viitor un impozit, măsura vizând extinderea bazei de impunere pentru creşterea veniturilor bugetare, scrie Mediafax, care citează surse oficiale. Impozitul va fi perceput atât persoanelor fizice, cât şi celor juridice care deţin astfel de proprietăţi. - See more at: http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/bravo-usl-guvernul-pregateste-impozitarea-garajelor.html#sthash.bEpqK4gx.dpuf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.