miercuri, 9 octombrie 2013

S-au trezit și consilierii locali târgumureșeni să vorbească despre burse. După ce bandiții dedică milioane de lei pe transportul Siletinei cu care Maior a intrat în primărie


S-au trezit și consilierii locali târgumureșeni să vorbească despre burse. După ce bandiții dedică milioane de lei pe transportul Siletinei cu care Maior a intrat în primărie
Bani pentru așa-zisul transport al elevilor și al studenților (gratuit, subvenționat de prostime cu 100 la sută, cum nu au făcut nici măcar comuniștii!) sunt, dar nu sunt pentru burse. În sfârșit, consilierii locali târgumureșeni s-au prins de asta și poate realizează dedicațiile porcilor PDL Mureș pe Siletina la care Maior cică nu mai are de-a face, dar cu care individul a intrat în primărie și pentru care și-a de depus și prima declarație de interese (aia completată tembel, pentru cunoscătorii fini ai specimenului ținut de Florea aproape, cam ca puricele de câine, desigur, doar metaforic).
P.S. Pentru consilierii aia care nu sunt pupincuriști de Florea și de trepădușul lui cunoscut, vedeți că Siletina care nu mai e astăzi, cică, a lui Maior umflă banii pe asociația cu Transport local, asociație subvenționată la greu de bandiții PDL Mureș și gășcarii insului, pentru ca găinarii din primărie și partid să îi mai dedice Siletinei sute de mii de euro pe motiv de Transport terestru ocazional al primăriei. Ce transportă ăstia pentru gășcarul din PD Mureș? Rromi la vot, pensionari la Viena sau în țară, porcii PDL Mureș la mitingul pentru bandit?!
Citynews citire:
În proiectul de rectificare a bugetului municipiului au fost prevăzute 4,5 milioane de lei pentru reparaţii la şcoli,  3,3 milioane pe indemnizaţii şi ajutoare sociale, 4 milioane de lei pentru cheltuielile de funcţionare a primăriei, încă 5 milioane de lei, faţă de cele 12 milioane alocate la începutul anului, pe subvenţiile de transport, 1,5 milioane de lei pentru investiţii la Parcul Municipal.

Consilierii locali s-au arătat nemulţumiţi de faptul că la rectificarea bugetară se alocă încă 5 milioane de lei pentru subvenţiile de transport, în condiţiile în care bursele şcolare, fie ele sociale, de merit sau de performanţă nu au fost achitate de municipalitate din anul 2012.

„De ce la aceasta oră bursele şcolare în Tîrgu-Mureş încă nu au fost plătite, nici pentru anul 2013 şi nici pentru anul 2012, pentru 2012 doar parţial. Nu mai vorbesc de bursele sociale, care ştim cu toţii că aveau prioritate, dar şi celelalte  burse şi cele de porformanţă şi cele de merit", a declarat Ionela Ciotlăuş, viceprimar al municipiului Târgu Mureş.

Consilierul local UDMR, Karácsony Erdei Etel, a susţinut că aleşii nu au primit explicaţii cu privire la proiectul de rectificare bugetară. Aceasta a apreciat că reprezentanţii Primăriei Târgu Mureş ar trebui să le furnizeze în scris, consilierilor locali, explicaţii cu privire la sumele care urmează să fie alocate la rectificarea bugetară.

Iniţial, proiectul de hotărâre a fost respins de consilieri, decizie care l-a determinat pe edilul muncipiului, Dorin Florea să părăsească sala de şedinţe. Acesta a apreciat că aleşii UDMR, prin respingerea proiectului de rectificare bugetară, îşi bat joc de cetăţenii oraşului.

În final, votul pentru rectificarea bugetară a fost reluat şi aprobat cu unele modificări. Consilierii au decis că banii pentru reparaţiile la Parcul Municipal şi pentru Planul Urbanistic general să treacă în rezerva bugetară.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.