miercuri, 16 octombrie 2013

Condamnatul cu suspendare face pe nebunul în fața spectatorilor! Satana Pițurcă față cu plătitorul!



Condamnatul cu suspendare face pe nebunul în fața spectatorilor! Satana Pițurcă față cu plătitorul!
Selecţionerul i-a criticat însă pe spectatori într-o intervenţie la Radio GSP şi a anunţat că Rădoi şi Chivu s-au retras tot din cauza apostrofărilor: "Asta ne e educaţia. Mulţi au venit la stadion să vadă goluri multe, mulţi alţii să facă o atmosferă ostilă dacă ar fi condus Turcia. Vă daţi seama ce atmosferă se crea.

Această atmosferă îi afectează foarte mult pe jucători, din acest motiv s-au retras Chivu şi Mirel Rădoi. Şi aseară au fost apostrofaţi jucătorii, cum să mai vină la echipa naţională în asemenea condiţii? Dar le-am dat exemplul meu, eu sînt mereu înjurat.
Până când presa de sport nu îl va pune vreo două luni pe… mute pe Pițurcă acesta nu se lasă. A ajuns condamnatul statului român, cu executare, cu mărturie mincinoasă pentru banditul de aromân Becali, să re rățoiască la fraierii care dau banii pe bilet! Nu se întreabă Satana dacă ăia ai lui sunt jucători, dacă lumea nu s-a săturat să vadă doar interese în fotbalul nostru, pornind de la pramatii de primari PDL de la Târgu-Mureș sau Cluj-Napoca care dedică milioane de euro pentru pungașii din partid și pe alți neterminați, trecând prin cumpărări de locuri pentru porcul PDL mureș, în campania lui electorală, prin inventări de locuri de divizie pentru interesele mafiei, culminând cu pușcărașii Dragomir și Țerbea (ultimul cu pedeapsă divină, fie-i numele spurcat în veci pentru hoția cu dezafilierea Craiovei!) Tati, nu ne lipsești, arzi pe unde ești! Nu vede Satana că echipa aia nu are orizont și trăiește din rezultatele proaste ale altora? Pe banii lui, publicul are dreptul să aibă ce atmosferă  vrea! Chiar și una ostilă! Crede găinarul cu amantă și copil nerecunoscut, prins trișând în cazinou, că era iubit mai mult când se inventau campionate pentru hoții din armată și miliție sau securitate?! Chiar așa, public, să mergi la stadion să vezi pe bancă unul cu cazier și în tribune niște bandiți care au făcut pușcărie pe vremea lui Ceaușescu, precum și niște geambași de fotbaliști fără cultură, minte și  cu apucături de clan mafiot?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.