joi, 31 octombrie 2013

Bandiții lui Florea îl promovează pe gășcarul Maior, care nu are calitatea să recepționeze lucrări! Sfânta nesimțire a leprelor PDL Mureș și a slugoilor agramați aduși de bandiți în Primăria Târgu-Mureș!



Bandiții lui Florea îl  promovează pe gășcarul Maior, care nu are calitatea să recepționeze lucrări! Sfânta nesimțire a leprelor PDL Mureș și a slugoilor agramați aduși de bandiți în Primăria Târgu-Mureș!

Bandiții gunoaielor de partid din Primăria Târgu-Mureș dau limbi groase pentru propaganda neterminaților de partid. Maior e alesul pentru imaginea pe care porcii lui Florea vor să i-o facă ilegalului ca viceprimar, ilegalului și ca și consilier personal al lui Florea și beneficiar al pomenii porcului portocaliu, de 35.000 de lei, plus pomeni de la porcul de partid de milioane de euro pe FCM-ASA! Poate vă spun bandiții lui Florea cum de  copiază  pe siteul pe bani publici gunoaiele agramate de la Chiorean, individ plătit pentru a-i face reclamă lui Maior ! Atenție, porcii lui Florea îl bagă pe ilegal și insul fără calificare doar pentru a căpăta importanță, pentru că orice investiție se recepționează de oameni calificați și nu de trepăduși de partid! Porcii lui Florea încă visează ca sub USL să scape de viceprimarul legal PNL pentru a pune beneficiarul pomenilor lui Florea și gășcarul de afaceri eminamente din bani publici pe Siletina cu care acesta a intrat în primărie și pe gunoiul ASA-FCM pus pe mă-sa? Târgumureșeni, cât mai acceptați ca porcii lui Florea să copieze gunoaiele de la Chiorean, ca acela să se învârtă ca într-o căldare în primărie cu treburi de imagine de partid și ca porcii lui Florea să cheltuiască banii publici pentru orice promovare de troglodit?!
Atenție, vorbim de siteul pe care porcii lui Florea au inventat atacul imaginar al vandalilor, născut de mintea prea afumată de sereist și acolo unde rromi sunt atacați de borfașii bronzați  nu numai de la Soare, din primărie, cu texte precum… țiganii cu cuib stârpit de poliția locală!
P.S. Un mic denunț pentru Maior, pentru  uzurparea de calități oficiale și pentru cheltuirea banilor publici pe promovarea ăstuia, prin siteul municipiului, prin presa controlată de borfașii care merg cu presa bovină la notar, în cartelul leprelor de români, prin Antena 1 șantajată de borfașii PDL din primărie pentru că emite de pe domeniul public?! Nu toți românii sunt de prostit cu atacuri imaginare ale vandalilor, nu toți românii pun botul la mizeriile sereiste cu ziare de îndobitocire și nu orice român poate accepta ca niște porci de români să se folosească de instituția publică și de banii publici în folosul zdrențelor de partid și ale gunoaielor din presa de partid. Pentru cei care nu cunosc, există legea avertizorului public, care permite oricărui angajat  din primărie să acuze borfașii care conduc pentru politizare, folosirea bunurilor instituției în folosul găinarilor, pentru minciunile etnice debitate, pentru abuz în funcție, iar statul român vă acordă statut de martor sub acoperire și vă apără de eventualele represalii ale borfașilor din PDL Mureș!

O veche zonă a municipiului Tîrgu Mureş, strada Panseluţelor, de lângă blocul Furnica, este reabilitată în aceste zile. „ Asfaltăm aleile de acces şi partea carosabilă dintre blocuri. Amenajăm peste 50 de noi locuri de parcare pentru cetăţenii care locuiesc aici. Reabilităm întreaga zonă ca răspuns la cererile venite din partea oamenilor. Este o zonă frumoasă, cu multă verdeaţă, cu oameni în vârstă, unde era nevoie de astfel de lucrări de reabilitare.” a declarat Claudiu Maior, prezent la faţa locului pe şantier, alături de ing. Lucian Racz director în cadrul direcţiei de investiţii din Primăria Tîrgu-Mureş. „ Mă bucur mult că se lucrează şi la noi pe stradă. De 40 de ani nu s-a mai făcut nimic aici, de când s-au construit blocurile. Mă bucur că domnul Maior a venit şi a reparat şi strada noastră” ne-a spus Benedek Ibolya, o doamnă care locuieşte pe strada care acum se reabilitează.
Lucrările vor fi finalizate în aproximativ 14 zile

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.