joi, 24 octombrie 2013

După cum bănuiam, o parte din așa-zișii sponsori la concertul lui Iglesias sunt întreținuții porcilor portocalii! Intră în afacere ca și comision sponsorizarea sau cum reușesc bandiții PDL să aibă sponsori exact întreținuți, abonați și membri PDL?!După cum bănuiam, o parte din așa-zișii sponsori la concertul lui Iglesias sunt întreținuții porcilor portocalii! Intră în afacere ca și comision sponsorizarea sau cum reușesc bandiții PDL să aibă sponsori exact întreținuți, abonați și membri PDL?!
Zi de zi dixit:
Biroul de presă al Primăriei Târgu-Mureş a anunţat miercuri, 23 octombrie, că autorităţile locale au reşit atragerea unor sponsori importanţi care să susţină financiar concertul lui Julio Iglesias de luni, 28 octombrie. „Până în ziua de miercuri, 23 octombrie, ora 11.00, au fost semnate contracte de parteneriat şi sponsorizare cu următoarele societăţi comerciale:  Azomureş SA, Hotel Privo, Aliat – MBO – Group, Wizz Air, Contrascom Benţa, Balint Trans, Insta Grup, RDS-RCS, Astor Valpet, Redatronic, Energoplus, Appia Management, Top-Med, Citadin Prest. Pe lângă aceste societăţi comerciale, pe parcursul zilelor următoare urmează a mai fi semnate alte numeroase contracte importante de parteneriat şi sponsorizare. Astfel, se dovedeşte încă o dată sprijinul major de care se bucură această iniţiativă a Primăriei Târgu-Mureş şi ecoul pozitiv pe care l-a dobândit acest concert în rândul tuturor cetăţenilor şi a firmelor. Mulţumim Târgu-Mureş!”, se precizează în comunicat.

Dar să vedeți cine sunt așa-zișii sponsori, niște întreținuți și abonați la banul public pe primăria lui Florea! Haideți, deci, cu abonații gunoaielor de români! Aici sunt banii dumneavoastră, din care bandiții PDL Mureș susțin că o parte se întorc, nu se știe din ce motiv - dacă afacerile ar fi curate - ca bani pentru aruncat în față la popor! Curtea de conturi, DNA, verifici cum și ce sponsorizează întreținuții porcilor portocalii într-un oraș în care bandiții PDL Mureș controlează 400.000 de euro anual doar pe publicitatea primăriei pe găinarii cunoscuți și care se laudă că merg cu presa la notar, în ceva ce pute a cartelul lepădăturilor de români?!
1.     Afacerea Azomureș, de zeci de milioane de euro. Mare dragoste nemuritoare de la afacerea batal, care costă zeci de milioane de euro din bani publici și nu numai. Plus că bandiții din primărie fac afaceri cu angajații Azomureș, puși să sădească pomi cumpărați tot de la intermediarii bandiților din primărie.
Ministrul Mediului, Borbely Laszlo, a semnat, în Sala Mare a Palatului Administrativ din Târgu Mureş, contractul de finanţare a proiectului "Reabilitarea sitului poluat istoric - Iaz Batal - 30 de hectare din Târgu Mureş".
El a declarat apoi presei că proiectul este finanţat prin Programul Operaţional Sectorial Mediu şi are o valoare totală de 25.212.066 de euro, fără TVA, din care 20.158.559 de euro finanţare nerambursabilă din Fondul European de Dezvoltare Regională.
Am semnat un contract de peste 30 de milioane de euro investiţie, din care 98 la sută din bani europeni şi din bugetul de stat. E vorba de batalul de la combinatul Azomureş. Primăria preia în administrare aproape 30 de hectare de teren, care se reecologizează din aceşti bani de la UE şi bugetul de stat", a spus Borbely. Să mai menționăm că Azomureșul și batalul lui bolnav au fost date turcilor de actualul pedelist Oprișcan, premiat de turci după privatizare cu poziția de membru în CA și apoi de director general?! De ce ar fi simțit turcul să îi dea un premiu lui Oprișcan?!
2) Contrascom Bența. Bența e copilul de casă al primăriei lui Florea, pentru care bandiții portocaliu au inventat afaceri pornind de la locuințe pentru rromi (de peste 40.000 de euro bucata, la dracul în praznic, adică în Valea Rece), plus mega-afaceri de zeci de milioane de euro pe motiv de locuințe sociale și nu prea sociale, în care porcii din primărie dau buzna să primească locuințe. Bența a fost omenit cu reparații pasaj, de 300.000 de euro, la pasaj nefolosit niciodată, făcut de aerienii de la Matrix Cluj-Napoca în contul milionului de euro din afacerea teren subevaluat mall.  Zeci de milioane de euro pentru Bența, cum, dracul, să nu sponsorizeze și drept credinciosul (în bani și afaceri pe bani publici)?
3) Insta Grup, o altă firmă cu abonament la porcii portocalii. Ăștia au tăiat fără calificare copacii din Târgu-Mureș și au adus instalație de nocturnă cadou, de 200.000 de euro, pentru clubul mă-sii lui Maior. Cel puțin 200.000 de euro făcuți praf din bugetul local de porcii lui Florea, plus sute de mii de euro din alte lucrări.
4) Astor-Valpet, alfa și omega afacerilor pedeliste. Probabil zeci de milioane de euro pe afacerile abonaților care pun pișcot și asfaltează cu garanția unui ceas chinezesc, adică doi ani!
5) Redatronic. Altă firmă abonată la porcii portocalii care îi dau anual sute de mii de euro pentru reparații calculatoare.

6) Energoplus, altă mega-întreținută a porcilor portocalii, Cu Borșan în frunte victorii multe pentru gașca din PDL Mureș și afaceri fără număr și fără griji. Borșan a umflat de la bandit și banii pentru mizeria de mini-primărie, alte sute de mii de euro dedicați de mafia de partid.
7) Citadin Prest. A ieșit Lăurean din grațiile porcului cunoscut, a apărut Țerbea. Amândoi au dat ortul popii, poate că e un semn că afacerile dedicate prin porcul portocaliu nu aduc noroc. Lăurean a umflat de la Florea 200.000 de euro doar anul trecut, pentru plombarea drumurilor și după decesul lui Lăurean se mai iau bani fără jenă.


Adunați și vă dă multe zeci de milioane de euro, pe doar 7 firme dedicate și abonate la porcul portocaliu. Cum să nu dai ceva ciubuc, dacă primești în viu pomana porcului?! DNA,Curtea de conturi, ăștia care nu trebuie, ca SRI, să lucrați pentru lepra de partid portocaliu, vă simțiți la măgăriile etnice făcute de bandiți sub nasul vostru?!
Marile afaceri ale porcilor portocalii, pe abonați:

Lucr de canalizatie pt retele de transmitere de informatie in zona Pietei Teatrului din Mun Tg. Mures .

Anunt de atribuire numarul 143309/05.10.2011

Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA

Primaria Municipiului Tirgu-Mures

Adresa: Piata Victoriei nr.3 , Localitatea: Targu Mures , Cod postal: 540026 , Mures , Romania , Email: licitatie@tirgumures.ro , Tel.: 0265-268330 , Fax: 0365-801856

Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI SI PROCEDURA

II.1) Denumire contract Lucr de canalizatie pt retele de transmitere de informatie in zona Pietei Teatrului din Mun Tg.Mures

II.2) Obiectul contractului Lucr de canalizatie pt retele de transmitere de informatie in zona Pietei Teatrului din Mun Tg. Mures.

II.3) Tip contract Lucrari

II.4) CPV 45231000-5 – Lucrari de constructii de conducte, de linii de comunicatii si electrice (Rev.2)

II.5) Criteriu de atribuire Pretul cel mai scazut

II.6) Invitatie de participare 301486/27.06.2011 17:42

Sectiunea III: ATRIBUIRE

III.1) Numar de oferte primite 1

Valoare estimata totala 250,000 RON

III.2) Lista contracte

289 / 29.08.2011 238,572 RON

Castigator:

SC INSTA GRUP S.RL RO 9808027 str. Caminului, nr. 35,, Tirgu- Mures, 540243, Mures

Total (fara TVA): 238,572 RON

Citeste mai mult: Insta Grup pune mâna pe 238.000 pentru lucrări de canalizație Piața Teatrului

Anunt de atribuire numarul 102331/18.02.2011

Informatii anunt de participare asociat

Numar anunt: 112220 / 02.12.2010

Denumire contract: Achizitionarea de corpuri de iluminat pentru P-ta Teatrului din Municipiul Tirgu-Mures

Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA

I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:

Primaria Municipiului Tirgu-Mures

Adresa postala: Piata Victoriei nr.3 , Localitatea: Targu Mures , Cod postal: 540026 , Romania , Punct(e) de contact: Lazar Oana , Tel. 0265-268330 , Email: licitatie@tirgumures.ro , Fax: 0365-801856 , Adresa internet (URL): www.tirgumures.ro , Adresa profilului cumparatorului: www. e-licitatie.ro

I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)

Autoritate regionala sau locala

Activitate (activitati)

- Servicii generale ale administratiilor publice

Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante

Nu

Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI

II.1) Descriere

II.1.1) Denumirea atribuita contractului de autoritatea contractanta

Achizitionarea de corpuri de iluminat pentru P-ta Teatrului din Municipiul Tirgu-Mures

II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor

Furnizare

Cumparare

Locul principal de livrare: Municipiul Tirgu-Mures

Codul NUTS: RO125 – Mures

II.1.3) Anuntul implica

II.1.4) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor

Achizitionare corpuri si sisteme de iluminat pentru lucrarile de reconstructie in P-ta Teatrului

II.1.5) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)

34928500-3 – Echipament de iluminat stradal (Rev.2)

II.1.6) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice

Nu

II.2) Valoarea totala finala a contractului (contractelor)

II.2.1) Valoarea totala finala a contractului sau a contractelor

506,249 RON

SECTIUNEA IV: PROCEDURA

IV.1) Tipul procedurii

IV.1.1) Tipul procedurii

Licitatie deschisa

IV.2) Criterii de atribuire

IV.2.1) Criterii de atribuire

Pretul cel mai scazut

IV.2.2) S-a organizat o licitatie electronica

Nu

IV.3) Informatii administrative

IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta

IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract

Nu

SECTIUNEA V : ATRIBUIREA CONTRACTULUI

Contract nr: 35 Denumirea: Furnizare corpuri si sisteme de iluminat pentru Piata Teatrului

V.1) Data atribuirii contractului 2/1/2011

V.2) Numarul de oferte primite 2

V.3) Numele si adresa operatorului economic caruia i-a fost atribuit contractul

S.C. INSTA GRUP S.R.L.(lider al asocierii dintre SC INSTA GRUP SRL si SC ENERGOBIT SCHREDER LIGHTING SRL)

Adresa postala: str.Caminului, nr.35 , Localitatea: Tirgu Mures , Cod postal: 540243 , Romania , Tel. 0265-253.997

V.4) Informatii privind valoarea contractului

Estimarea initiala a valorii contractului

Valoarea: 512000.00 Moneda: RON Fara TVA

Valoarea totala finala a contractului

Valoarea: 506249.00 Moneda: RON Fara TVA

V.5) Contractul ar putea fi subcontractat

Nu

Citeste mai mult: Insta Group şi Energobit au pus mâna pe afacerea de 125.000 de euro – corpuri de iluminat pentru P-ţa Teatrului Târgu-Mureş

Afacerea locuințe pentru rromi făcute de abonatul Bența

Locuinţe sociale pentru locuitorii din Valea Rece  24 de familii de ţigani din cartierul Valea Rece s-au mutat în „casă nouă”, la sfârşitul lunii decembrie, când primăria a inaugurat două blocuri în zonă. Complexul de locuinţe sociale din Valea Rece  este format din patru blocuri a câte 12 apartamente cu o cameră  fiecare, dotate cu instalaţii de apă-canal, gaz metan  şi  electricitate, investiţie evaluată la circa 6 milioane de lei.

SECTIUNEA V : ATRIBUIREA CONTRACTULUIContract nr: 185 Denumirea: Locuinte sociale pentru romi Valea Rece, Tg.mures et.a-II-a

V.1) Data atribuirii contractului 4/12/2010

V.2) Numarul de oferte primite 3

V.3) Numele si adresa operatorului economic caruia i-a fost atribuit contractul

SC CONTRANSCOM BENTA SA

Adresa postala: str.muresului nr.1, jud. mures , Localitatea: Nazna , Cod postal: 547280 , Romania , Tel. 0265320548 , Fax: 0265320549V.4) Informatii privind valoarea contractului

Valoarea totala finala a contractului

Valoarea: 4859297.00 Moneda: RON Fara TVAV.5) Contractul ar putea fi subcontractat

Nu

Citeste mai mult: Claudiu Maior și implicare sa în ceea ce se dovedește a fi fost afaceri cu abonații și pentru firmele membrilor PDL! Păzea, jigodiile din primărie îl promovează pe Maior pe suite și îi sapă, din nou, pe viceprimarii legali, pentru a-și pune iubitul coleg de partid!


Anunt de atribuire numarul 143267/05.10.2011

Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA

Primaria Municipiului Tirgu-Mures

Adresa: Piata Victoriei nr.3 , Localitatea: Targu Mures , Cod postal: 540026 , Mures , Romania , Email: licitatie@tirgumures.ro , Tel.: 0265-268330 , Fax: 0365-801856

Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI SI PROCEDURA

II.1) Denumire contract “Lucrari de reabilitare termica a blocuirlor de locuinte cuprinse in progr. national de reabilitare”

II.2) Obiectul contractului “Lucrari de reabilitare termica a blocuirlor de locuinte cuprinse in programul national de reabilitare opentru anul 2011 ”

II.3) Tip contract Lucrari

II.4) CPV 45321000-3 – Lucrari de izolare termica (Rev.2)

II.5) Criteriu de atribuire Pretul cel mai scazut

II.6) Invitatie de participare 305524/19.07.2011 15:39

Sectiunea III: ATRIBUIRE

III.1) Numar de oferte primite 1

Valoare estimata totala 5,200,919 RON

III.2) Lista contracte285 / 25.08.2011 5,098,572 RONCastigator:

S.C. CONTRASCOM BENTA S.A. lider al asocierii dintreS.C. CONTRASCOM BENTA S.A.si S.C. ENERGOPLUS S.R.L. 1281079 str.Muresului nr.1,, Nazna, 547526, MuresTotal (fara TVA): 5,098,572 RON

Citeste mai mult: Energoplusul cu Borșan și Constrascomul cu Bența, câștigătorii lui Florea pentru reabilitare termică de peste un milion de euro!


2) Afacerea de 16 milioane de lei, reparații Cetate, pe firmele care le aparțin sau la care lucrează Bența, Poruțiu și Borșan!

Anunt de atribuire numarul 115706/11.10.2011Informatii anunt de participare asociatNumar anunt: 119379 / 15.04.2011Denumire contract: Lucrari de “ Reamenajare si conservare Cetatea Medievala Tg. Mures”Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTAI.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:Primaria Municipiului Tirgu-Mures

I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)Autoritate regionala sau locala

Activitate (activitati)

 - Servicii generale ale administratiilor publice

Citeste mai mult: Aici sunt banii dumneavoastră! Ca să știți ce ați votat în Târgu-Mureș și c

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu