sâmbătă, 12 octombrie 2013

Să ne râdem de E.M Pașcan. Îl freacă grija de onorariu pentru Uriah Heep, dar nu sondajele de opinie ale porcului portocaliu pe pedelist, publicitatea prin intermediarul porcului pedelist, transportul dedicat pe firma cu care pedelistul a intrat în primărie sau de autocolantele din campania jegului pedelist



Să ne râdem de E.M Pașcan. Îl freacă grija de onorariu pentru Uriah Heep, dar nu sondajele de opinie ale porcului portocaliu pe pedelist, publicitatea prin intermediarul porcului pedelist,  transportul dedicat pe firma cu care pedelistul a intrat în primărie sau de autocolantele din campania jegului pedelist
Ca orice copil de mingi care a ajuns cu neamurile în primărie (Ileana Sandu și alții), E.M.Pașcan atacă dușmanii lui Florea, recte inșii care l-au bătut cu mega-succes la CJM. Insul s-a găsit să se audă vorbind de concertul Uriah Heep, poate de invidie că banditul lui de la PDL Mureș aduce doar trupe promovate la ȘTII Tv-ul de partid al lui Cătană, intermediarul și la publicitatea găinarilor lui Florea și care se laudă că merge cu presa la… notar, în ceva ce pute a cartel al leprelor de români, pentru a stabili cine ce bani primește pomană de la porc.
Apropo, insul e în parlament doar datorită redistribuirii, altfel insul fiind votat doar de rudele din primărie sau nu și de niscaiva români adevărați. Concurs de împrejurări pentru inșii care nu au promovat pe bune, ca un fel de Cantemir făcut pe bani atunci când doar ultimii ratați mergeau la plată, ca să (se) înțeleagă și E.M.Pașcan!

Pentru copilul de mingi și afaceri al lui Florea, cel cu neamurile în primărie:
1.     Afacerea sondaje pe firmă de pedelist, în anul electoral al porcului portocaliu. Nu am auzit ca acest copil de mingi să sufle despre dedicația porcului pe Munteanu cel pedelist și cu replică cu tentă nazistă pentru care CNCD i-a dat amenda de 1000 de lei;
Cod de identificare fiscala: 4322823



 Adresa: Piata Victoriei nr.3, Targu Mures



 Telefon: +40 0265268330



 Fax: +04 0365801856



Ofertant: SONDAJE MARKETING RELATII PUBLICE S.R.L.



Cod de identificare fiscala: RO 19060640



 Adresa: str. Rozelor nr. 13A ap. 2, Targu Mures



 Telefon: 0744298194



 Fax: 0265233416



Detaliu produs / serviciu / lucrare



Denumire: Studii de piata si cercetare economica, sondaje si statistica



CPV: 79320000-3 -



 Servicii de sondaje de opinie (Rev.2)



Unitate de masura: bucata



Data publicare: 20.02.2012 11:23



Descriere:



 Sondaj de opinie efectuat in resedinta de judet cu o populatie de maxim 300 000 de locuitori, pe un esantion de 1100 subiecti, cu o marja de eroare de +/- 3 %, pe tematica stabilita de client, cu un numar maxim de 20 intrebari.



Detaliu achizitie



Denumire: [DA2676066]



 servicii de sondaje de opinie



Cantitate: 3.00



 (bucata)



Data initiere: 27.02.2012 10:18



Data limita etapa: 03.03.2012 17:00



 ( Deliberare )



Pret maximal: 21,333 RON



 (4,900.2 EUR)



Descriere:

Citeste mai mult: Mircea Munteanu a trecut de la sondaje de opinie de la șeful lui pedelist din primărie, Florea (zeci de mii de euro), de la amendă CNCD, la….rabarbură. Ce face foamea de bani din om!
2) Afacerea Siletina și transporturi terestre pe firma cu care pedelistul întreținut Maior a intrat în primărie! Mai multe dedicații ale porcilor PDL mureș pentru pedelist.

P.S. Siletina a câștigat și transporturile terestre ale… Primăriei la o licitație la care a participat…singură (anunț de atribuire numărul 77154/28.01.2010), după modelul licitației cu un singur participant pentru cele 12 miliarde de lei vechi pentru publicitatea Primăriei și Consiliului local. Se pare că îi merge mai bine societății de când este Maior viceprimar. Managementul este, deci, unul bun sau tot lobbyul e cheia?!

Citeste mai mult: Maior centreaza, Siletina încasează !
3) Afacerea autocolante în campania porcului portocaliu, cu vandali imaginari de la scursuri SRI
4) Sutele de mii de euro pe Cătană, Dan Suciu și alt individ agreeat de porcul PDL Mureș, prin care presa târgumureșeană este controlată de porcul portocaliu.





Au trecut cele 30 de zile prevăzute legal, termen în care Consiliul Judeţean Mureş, in temeiul Legii 544/2001 privind liberul acces la informaţii de interes public, se cuvenea să răspundă adresei pe care am înregistrat-o, vizând cheltuirea banului public cu ocazia manifestărilor subsumate evenimentului ,,100 de ani de cultura in Mureş". Am solicitat să mi se comunice dacă a avut loc o licitaţie pentru organizarea evenimentelor sau s-a urmat procedura încuviinţării directe, valoarea totală a contractelor, costul materialelor de promovare precum si firmele contractate. Totodată, am solicitat comunicarea onorariului achitat către formaţia URIAH HEEP. - See more at: http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/marius-pascan-consiliul-judetean-mures-incapabil-sa-justifice-cheltuirea-banului-public.html#sthash.Exkz3Vts.dpuf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.