joi, 24 octombrie 2013

Dedeman donează pentru Primăria Târgu-Mureș 30.000 de lei, cât cheltuiesc bandiții pentru două locuri 1 la un festival al liceelor la fotbal!



Dedeman donează pentru Primăria Târgu-Mureș 30.000 de lei, cât cheltuiesc bandiții pentru două locuri 1 la un festival al liceelor la fotbal!

Nu știm ce  autorizații a dat gașca din primărie, dar Dedeman simte nevoia să acorde 30.000 de lei donație primărie, adică tot atât cât cheltuiesc bandiții din banii publici pentru două premii 1 la festivalurile liceelor! Poate investighează cineva pentru ce se plătește la gașca PDL din  primărie!

În timpul discursurile oficiale, preşedintele Consiliului de Administraţie DEDEMAN, domnul Dragoş Pavăl i-a înmânat primarului Dorin Florea un cec în valoare de 30.000 lei pentru a cumpăra din magazin materiale pentru renovarea unei şcoli sau a unei grădiniţe din municipiul Târgu-Mureş.  „Într-o discuţie foarte scurtă la mine în birou mi-a spus că nu are de ce să piardă vremea, pentru că vrea să servească clientul şi afacerea pe care o conduce. Rezultatul se vede acum. În trei luni şi jumătate de la acea întâlnire, ne aflăm astăzi în acest magazin. Trebuie încurajat mediul de afaceri pentru că el este singurul care într-adevăr certifică drumul pe care şi l-a ales România, al capitalismului şi al economiei de piaţă. Vă mulţumesc că îmi oferiţi un cec într-un mediu atât de transparent încât să nu apară nicio discuţie sau interpretare. Îl voi îndrepta spre o şcoală cu profil pentru că sunt absolut convins că aţi făcut eforturi susţinute ca în 20 de ani să ajungeţi la această performanţă ceea ce înseamnă şi preţul pe care îl puneţi asupra personalului care te serveşte”, a precizat Dorin Florea. - See more at: http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/s-a-deschis-dedeman.html#sthash.n8CoSgm1.dpuf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.