vineri, 25 octombrie 2013

Găinarilor din Primăria Târgu-Mureș le-a stat iar bilingvismul în gât!Găinarilor din Primăria Târgu-Mureș le-a stat iar bilingvismul în gât!
Cum primăria câștigată etnic cu mizerii etnice se ține, limba maghiară este opțională pentru derbedeii care fac circ atunci când dau de limba maghiară. Vor maghiarii să își țină Vâltoarea, sar rumânii, vor să pună maghiarii etichete bilingve, iar sar marii români, vor să vorbească în limba lor,  să te ții înjurături la porcii PDL Mureș și în presa lor de handicap limba română.
Bilingvismul e bun doar când banditul trimite în campania lui electorală scrisori deschise în plic închis (căutați afacerea pe bani publici numită pliante pentru primărie pe licitatiapublica.ro și comparați cu gunoiul bilingv din cutia poștală; Curtea de conturi, verifici banii cheltuiți de porcii PDL Mureș în campania gunoiului portocaliu, pe pliante, autocolante, publicitate, sondaje, cu semnături și dedicații pe porci PDL Mureș??), iar dacă fostul sereist și securist Bretfelean e prins cu prostiile etnice se scoate din pălărie o intervenție pentru sinucigașul maghiar,  știută doar de agramatul bronzat din primărie și de presa care angajează sereiști!
Concluzia: bilingvismul e bun câtă vreme sunt bandiți de români și porci din PDL mureș care inițiază afacerea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu